Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΞΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Πειραιάς
Για προχωρημένες επαφές του Ολυμπιακού με τον άσσο της Μίλαν, Τζενάρο Γκατούζο, κάνουν λόγο ξένα δημοσιεύματα, και αν επαληθευτούν θα ανέβει κατακόρυφα το επίπεδο της μεσαίας γραμμής των Πειραιωτών. Το calcionews 24, που βασίζεται σε ρεπορτάζ του Skysports, υποστηρίζει πως ο μάνατζερ του 32χρονου Ιταλού, Αντρέα ντ’ Αμίκο έχει προγραμματίσει να ταξιδέψει στην Αθήνα για να συναντηθεί με τους διοικούντες του Ολυμπιακού και να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.
Το skysports μετέδωσε μάλιστα, πως ο εκπρόσωπος του Γκατούζο έχει ήδη κλείσει αεροπορικά εισιτήρια για να μεταβεί στην Ελλάδα και να συζητήσει για το μέλλον του πελάτη του στους «ερυθρόλευκους».
Το συμβόλαιο του 32χρονου δυναμικού μέσου στη Μίλαν ολοκληρώνεται σε δύο χρόνια, αλλά όπως αναφέρουν οι Ιταλοί πιθανότατα θα αποχωρήσει από το Μιλάνο και ο Ολυμπιακός ενδεχομένως να αποτελέσει μία από τις επιλογές του.
Φαίνεται πως η ιταλική αγορά αρέσει στους Πειραιώτες, αφού μετά τον Μάουρο Καμορανέζι έχουν βάλει στο στόχαστρό τους και τον Γκατούζο, που τα τελευταία έντεκα χρόνια αγωνίζεται με τη φανέλα των «ροσονέρι».
Ο Ολυμπιακός πάντως δεν επιβεβαιώνει κάτι σχετικά με το ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του Ιταλού αμυντικού μέσου, αν και την δεδομένη χρονική στιγμή το ενδιαφέρον στρέφεται στο σημερινό αγώνα με τη Μπέσα για το Γιουρόπα Λιγκ. Παράλληλα, οι Ιταλοί επιμένουν πως η περίπτωση απόκτησης του παίκτη είναι δύσκολη, αφού ο Γκατούζο δεσμεύεται με συμβόλαιο δυο ετών και ο ίδιος θα πιέσει για να μείνει στο Μιλάνο.
ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ
ΖΗΤΗΣΕ Ο ΛΙΝΕΝ
Σοβαρότητα ζήτησε ο Έβαλντ Λίνεν από τους παίκτες του Ολυμπιακού για τον απόψινο αγώνα (21:30) με τη Μπέσα στην Αλβανία για το Γιουρόπα Λιγκ, στη χθεσινή του συνέντευξη Τύπου.
Αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού, Έβαλντ Λίνεν, δήλωσε πως «ξέρω πολύ καλά ότι οι αντίπαλοί μας θα έχουν ισχυρό κίνητρο για να μας νικήσουν. Θα τρέξουν πολύ και θα παλέψουν. Ωστόσο και εμείς έχουμε πολύ μεγάλο κίνητρο και το θέλουμε το ματς». Ερωτηθείς για το κατά πόσον φοβάται μία έκπληξη τόνισε ότι «εγώ κοιτάω την ομάδα μου. Όλα φαίνονται μες στο γήπεδο. Θα περιμένουμε να δούμε αύριο».
Σχετικά με την αμυντική διάταξη του Ολυμπιακού, το γεγονός πως θα παίξει βασικός ο Χοσέ Χολέμπας στο αριστερό της άκρο (σ.σ. η μπλε κάρτα του ήρθε έγκαιρα και έτσι οι “ερυθρόλευκοι” πρόλαβαν να τον δηλώσουν), αν και έχει πολύ λίγες προπονήσεις καθώς και τον Φρανσουά Μοντεστό ανέφερε πως «η αλήθεια είναι πως δεν είναι το ιδανικό. Ο Χολέμπας όμως έκανε προπονήσεις μόνος του. Από πλευράς φυσικής κατάστασης είναι έτοιμος. Γενικά ο Χολέμπας αλλά και ο Μοντεστό είναι λίγο καιρό μαζί μας αλλά όλοι μιλάνε την γλώσσα του ποδοσφαίρου και περιμένουμε να δείξουν την εικόνα που θέλουμε».
Επίσης υπογράμμισε πως «σίγουρα η ομάδα μας δεν είναι 100% έτοιμη. Δουλέψαμε όμως ιδιαίτερα καλά γι’ όλη την σεζόν. Αυτά τα δύο ματς πρέπει να τα δούμε σοβαρά. Βλέπουμε με σεβασμό την Μπέσα. Είναι πολύ σημαντικά αυτά τα παιχνίδια για εμάς. Πρέπει να νικήσουμε και να προχωρήσουμε έτσι στην Ευρώπη. Πρέπει να έχουμε θέληση και αποφασιστικότητα για να πάρουμε αποτέλεσμα πρόκρισης».
Όσον αφορά στις απουσίες τόνισε πως οι βασικές είναι οι τιμωρημένοι από πέρυσι Μέλμπεργκ και Ντάρμπισιρ. Επίσης… off αναμένεται να είναι οι Τοροσίδης, Αβρ. Παπαδόπουλος και ο νεαποκτηθείς Ρόμενταλ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα