Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗ

Αθήνα
Συμβόλαιο ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο, φέρεται να έχει προσφέρει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον Ρούντι Φερνάντεθ σύμφωνα με τη ρωσική εφημερίδα Sport, που πρώτη είχε αποκαλύψει την συμφωνία Ίβκοβιτς-Ολυμπιακού.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, για τον Ισπανό άσο ενδιαφέρονται επίσης Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Κάχα Λαμποράλ και Ολυμπιακός.
Η υπόθεση του Φερνάντεθ είναι περισσότερο περίπλοκη από όσο φαίνεται. Ο Ισπανός παίκτης ανήκει στο Πόρτλαντ, από το οποίο όμως δεν υπολογίζεται και θα δοθεί με την μορφή ανταλλαγής σε κάποια άλλη ομάδα του ΝΒΑ.
 Από την ομάδα που θα προκύψει για την απόκτηση του θα φανεί και σε μεγάλο βαθμό αν θα πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ευρώπη. Αν η επόμενη ομάδα που θα συμπεριλάβει τον Φερνάντεθ στις τάξεις της δεν του δώσει μεγάλο χρόνο συμμετοχής, τότε ο Ισπανός θα εξετάσει προτάσεις που έχει στα χέρια του από την Ευρώπη και θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μακριά από το ΝΒΑ.
 Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει διαμηνύσει στον μάνατζερ του παίκτη, ότι σε περίπτωση που ο Φερνάντεθ πάρει την απόφαση να επιστρέψει στην Ευρώπη, τότε οι άνθρωποι του τριφυλλιού θα κάνουν το παν για να τον ντύσουν στα πράσινα.
ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΜΑΡΙΤΣ
Εν τω μεταξύ, εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με την Παρτιζάν για την παραχώρηση του Αλεκσάνταρ Μάριτς παρουσιάστηκε σύμφωνα με τον σερβικό Τύπο.
Δημοσιεύματα θέλουν την ομάδα του Βελιγραδίου να απέρριψε την προσφορά των «πρασίνων», ανεβάζοντας και πάλι τις απαιτήσεις της στο 1 εκατομμύριο ευρώ, ελέω της Φενέρμπαχτσέ, η οποία φέρεται να μπήκε στην? κούρσα για την απόκτησή του.
Οσον αφορά στην περίπτωση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη.
Ο Παναθηναϊκός προσανατολίζεται στο να του καταθέσει πρόταση ύψους 700.000 ευρώ, όμως, προς το παρόν οι επαφές που υπήρξαν με τον μάνατζερ του Λιθουανού ήταν αναγνωριστικού χαρακτήρα.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα