Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παρέμεινε στην ομάδα χάντμπολ του Κύδωνα ο Β. Ρηγάτος

Με χθεσινή της ανακοίνωση, η διοικούσα επιτροπή χάντμπολ του Κύδωνα Χανίων κάνει γνωστό ότι επήλθε συμφωνία για την ανανέωση για ένα ακόμη χρόνο της συνεργασίας με τον ταλαντούχο τερματοφύλακα Βασίλη Ρηγάτο. Ο 20χρονος γκολκήπερ θεωρείται από τους πλέον ταλαντούχους της γενιάς του και παρ’ ότι οι σπουδαστικές του υποχρεώσεις δεν του επέτρεψαν πέρυσι να προσφέρει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων του στην ομάδα, εν τούτοις τόσο η διοίκηση όσο και το τεχνικό τιμ έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την αγωνιστική του προσφορά αλλά και την εν γένει προσωπικότητά του. Έτσι λοιπόν ύστερα από συζητήσεις και παρά το γεγονός ότι ο παίκτης είχε πρόταση και από την ομάδα του Δούκα, επήλθε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας. Σε δήλωσή του, ο νεαρός αθλητής αναφέρει ότι “… κατόπιν ωρίμου σκέψης και με κριτήρια την καλή συνεργασία μου με συναθλητές και διοίκηση, αποφάσισα ν’ ανανεώσω γι’ ακόμη ένα χρόνο τη συνεργασία μου με τον Κύδωνα”.
Αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής
της “5ης Ανάβασης Ομαλού”

Η Αθλητική Λέσχη Αυτοκινήτου Χανίων ανακοίνωσε ότι η προγραμματισμένη για τις 4 και 5 Σεπτεμβρίου “5η Ανάβαση Ομαλού” (που αποτελεί και τον 5ο γύρο του πανελληνίου πρωταθλήματος αναβάσεων), θα πραγματοποιηθεί μία εβδομάδα νωρίτερα, δηλαδή στις 28 κα 29 Αυγούστου. Η αλλαγή έγινε μετά από αίτημα μεγάλου αριθμού οδηγών και εγκρίθηκε από την ΕΘ.Ε.Α.
Όπως είναι γνωστό, η Α.Λ.Α.Χ. παρέχει στους εκτός Κρήτης οδηγούς που θέλουν να συμμετάσχουν στον αγώνα δωρεάν διαμονή για 2 άτομα το Σάββατο βράδυ, καθώς και 50% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια με την ΑΝΕΚ Lines. Οι οδηγοί αυτοί θα πρέπει να δηλώσουν εγκαίρως τη συμμετοχή τους, έτσι ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα με εισιτήρια και ξενοδοχεία. Οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν την Παρασκευή 20 Αυγούστου στις 10μμ, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα της Λέσχης (2821086756, 2821074896, 2821088705) ή να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα της, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.alahanion.gr.

Αρχίζει την Δευτέρα 19 Ιουλίου
το τουρνά τένις “Λίλα Τσαλίκη”

Για μια ακόμη χρονιά ο ΟΑΧ διοργανώνει το εσωτερικό πρωτάθλημα τένις που είναι αφιερωμένο στη μνήμη της Λίλας Τσαλίκη. Οι αγώνες αρχίζουν την Δευτέρα 19 Ιουλίου και ολοκληρώνονται μετά από μια εβδομάδα, είναι ανοικτής συμμετοχής για άνδρες και γυναίκες από 16 ετών (1995) και άνω και θα διεξάγονται καθημερινά από τις 4μμ ως τις 12μ, ενώ το Σαββατοκύριακο οι ώρες θα είναι 9πμ-1μμ και 4μμ-12μ.
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές στο τηλέφωνο 28210 54066, στο Fax 28210 54433 ή με SMS στο 6934687855, μέχρι και το Σάββατο 17/7 (ώρα 8μμ).

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Τέσσερα μετάλλια η Α.Π.Τ. Ακρωτηρίου

Απόλυτη επιτυχία για την Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών Ακρωτηρίου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παγκρατίου αθλήματος, αφού και οι τέσσερις εκπρόσωποί της ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών.
Συγκεκριμένα, στους αγώνες που διεξήχθησαν στο Ολυμπιακό κέντρο πάλης Άνω Λιοσίων, χρυσά μετάλλια κετέκτησαν η Αρχάκη Στεφανία και ο Κορωνάκης Κωσταντίνος, ασημένιο πήρε ο Κορωνάκης Άγγελος και χάλκινο ο Σκαφίδας Γιώργος.
Την αποστολή συνόδευε ο προπονητή της σχολής, Γεωργουσάκης Ματθαίος, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παρουσία που είχαν όλα τα παιδιά, στα οποία εύχεται ακόμη μεγαλύτερες μελλοντικές επιτυχίες. Όπως τόνισε, οι διακρίσεις τους αποκτούν μεγαλύτερη σημασία από το γεγονός ότι σημειώθηκαν σ’ ένα από τα ποιό δύσκολα πρωταθλήματα πολεμικών τεχνών της χώρα μας, στο οποίο υπήρξε πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών-τριων.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα