Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Σε ρυθμούς… συγχρονισμένης κολύμβησης τα Χανιά

Πλησιάζει η ημέρα έναρξης του μεσογειακού κυπέλλου συγχρονισμένης κολύμβησης (COMEN) το οποίο θα φιλοξενηθεί στο κολυμβητήριο της Νέας Χώρας 21-25 Ιουλίου και ήδη τα Χανιά κινούνται στους ρυθμούς αυτής της σημαντικής διοργάνωσης, η οποία έχει τον χαρακτήρα “open”, δηλαδή θα πάρουν μέρος και χώρες εκτός ορίων Μεσογείου.
Η εθνική μας ομάδα (με την οποία θ’ αγωνιστούν και αθλήτριες του ΝΟΧ) βρίσκεται εδώ από την περασμένη Τρίτη και πραγματοποιεί διπλές καθημερινές προπονήσεις (το ομοσπονδιακό προπονητικό τιμ συνδράμει και η προπονήτια του ΝΟΧ, Μπιλιάνα Γκεοργίεβα).
Όπως αναφέρεται σε χθεσινό δελτίο Τύπου της οργανωτικής επιτροπής “… με απόφαση της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Υγρού Στίβου (CO.ME.N.) η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος σε συνεργασία με την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων και τον Δήμο Χανίων, έχει αναλάβει την διοργάνωση του Μεσογειακού Κυπέλλου Συγχρονισμένης Κολύμβησης, που θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο Χανίων, 21-25 Ιουλίου.
Στη διοργάνωση αυτή πρόκειται να συμμετάσχουν περίπου 300 άτομα (αθλήτριες και παράγοντες) από τις παρακάτω χώρες: Μεγ. Βρετανία, Ρωσία, Καναδάς, Ουγγαρία, Τσεχία, Γαλλία, Ισπανία, Τουρκία, Ελβετία, Ισραήλ, Αίγυπτος, Ιταλία, Βουλγαρία, Κροατία, Μεξικό, Ανδόρα, Καζακστάν, Γεωργία, Σλοβακία, Ουκρανία και Ελλάδα.
Ήδη στο κολυμβητήριο Χανίων ξεκίνησαν εργασίες συντήρησης με την αμέριστη συμπαράσταση της Επιτροπής Διοίκησης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Χανίων.
Στα πλαίσια της εν λόγω διοργάνωσης θα γίνουν οι παρακάτω εκδηλώσεις:
– Συνεδρίαση της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Υγρού Στίβου την Τρίτη 20/7 και ώρα 9πμ-12.30, στο Αρσενάλι.
– Κεντρική Συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 20/7 και ώρα 12.30μμ στο Αρσενάλι.
– Η Τελετή Έναρξης των αγώνων θα γίνει την Τρίτη 20/7 και ώρα 8μμ στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων (Φρούριο Φρικά ).
– Η Τεχνική Σύσκεψη της διοργάνωσης θα γίνει την Τετάρτη 21/7, 10πμ-12μ στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.”


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα