Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΔΩΝΑ Ο ΦΙΛΙΤΣ

Όπως ανακοίνωσε χθες η ΟΧΕ, η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ ανδρών, στο οποίο θα πάρει μέρος για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Κύδωνας, θα γίνει τη Δευτέρα 19 Ιουλίου (12μ) στα γραφεία της ομοσπονδίας. Υπενθυμίζουμε ότι η έναρξη των αγώνων έχει οριστεί για το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου. Εξάλλου, με χθεσινή ανακοίνωση της επιτροπής διοίκησης του Α.Ο. Κύδων γίνεται γνωστό ότι στην ομάδα θα συνεχίσει ο Μίλαν Φίλιτς, ενώ αναφέρονται και διάφορα άλλα θέματα σχετικά με τη λειτουργία του τμήματος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η Επιτροπή Διοίκησης Handball του Κύδωνα σε διευρυμένη σύνθεση, συνεδριάζει πλέον τακτικά προκειμένου να λάβει αποφάσεις για τα εναπομείναντα ανοικτά ζητήματα κατά τον καλύτερο τρόπο, ώστε ο Κύδωνας να επιδείξει κατά τη φετινή περίοδο αγωνιστική σταθερότητα και οικονομική αυτοτέλεια και να παρουσιάσει στους Χανιώτες φιλάθλους εντυπωσιακό θέαμα στο Κλειστό Κλαδισού όπου θα αγωνίζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά. Στα πλαίσια αυτά, η Επιτροπή, μετά από πολυήμερες διαπραγματεύσεις, θα ολοκληρώσει μέσα στις επόμενες ημέρες δύο μεταγραφές χειροσφαιριστών οι οποίοι αποτελούσαν στόχους κορυφαίων ομάδων της κατηγορίας και θα κάνουν τη διαφορά ανεβάζοντας κατά πολύ τις φιλοδοξίες της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.
Παράλληλα και με βάση την περυσινή εμπειρία και τις ομολογουμένως υψηλές προδιαγραφές του Κλειστου Κλαδισού εξετάζει τις δυνατότητες για να προσφέρει βελτιωμένες υπηρεσίες στους φιλάθλους που θα ενισχύουν με την παρουσία τους την ομάδα, ανταποδίδοντας την περυσινή τους ένθερμη στήριξη.
Παράλληλα, η Επιτροπή handball του Κύδωνα Χανίων επιθυμεί να ευχαριστήσει τους επιχειρηματίες των Χανίων και της Κρήτης γενικότερα, που ήδη έχουν προθυμοποιηθεί να ενισχύσουν την ομάδα μας οικονομικά και να γίνουν αρωγοί της εθελοντικής προσπάθειας των μελών της και ενημερώνει ότι μετά από συντονισμένες προσπάθειες βρίσκεται πολύ κοντά στη συμφωνία με δύο κεντρικούς χορηγούς πανελλαδικής επιχειρηματικής εμβέλειας, τους οποίους και θα ανακοινώσει στον κατάλληλο χρόνο σε ειδική συνέντευξη τύπου.
Εξάλλου, ο Κύδωνας ανακοινώνει και επισήμως τη συνέχιση της συμφωνίας με το δεξιό ίντερ Milan Filic ο οποίος σε γραπτή δήλωση αναφέρει: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για το γεγονός ότι θα αγωνίζομαι και για την ερχόμενη περίοδο στα Χανιά. Ο Κύδωνας και οι στόχοι του για την επόμενη περίοδο όπως μου αναλύθηκαν από τους ανθρώπους της ομάδας καλύπτουν απόλυτα τις φιλοδοξίες μου και παρότι με είχαν πλησιάσει με συγκεκριμένες προσφορές ομάδες της Αθήνας και βρισκόμουν ένα βήμα πριν να υπογράψω συμβόλαιο που ήδη μου είχαν στείλει, ήταν εύκολο για εμένα μετά την επικοινωνία με τον Πρόεδρο να προτιμήσω την παραμονή μου στον Σύλλογο των Χανίων που φάνηκε οικονομικά εντάξει απέναντι μου σε μια δύσκολη χρονιά. Δε ξεχνώ τις προσπάθειες τους να κρατήσουν την ομάδα στην Α1 και το ότι μας στήριξαν έμπρακτα όταν πολλοί δεν πίστευαν ότι δε θα μέναμε στην κατηγορία. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, πιθανότατα, θα είμαι στα Χανιά και ανυπομονώ να ξεκινήσω προετοιμασία».
Τέλος, η Επιτροπή ανακοινώνει ότι επικεφαλής του Ιατρικού team και για την επόμενη περίοδο θα είναι ο Ιατρός – Ορθοπαιδικός Ιωάννης Σφυράκης τον οποίο και ευχαριστεί, ενώ το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Marketing της ομάδας ανέλαβε ο Μάριος Γιαννιουδάκης που με την εμπειρία του και την εξειδικευμένη γνώση του στο αντικείμενο, ήδη συμβάλλει τα μέγιστα.
Εκ της Επιτροπής Διοίκησης Handball του Κύδωνα.”


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα