Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Στην Επιτροπή Περιφερειών για Λαφονήσι

Την Δευτέρα το βράδυ στο κανάλι της Βουλής προβλήθηκε βίντεο από την συνεδρίαση της 6-7-10 της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών, με κύρια θέματα που αφορούσαν την περιφέρεια Κρήτης και γι’ αυτό άλλωστε σε αυτήν παρίσταντο οι Χανιώτες βουλευτές κ.κ. Σκουλάκης, Δαμιανάκης και Μαρκογιαννάκης και από Ηράκλειο ο κ. Κριτσωτάκης. Τα θέματα Κρήτης ήταν πολλά και έδωσε απαντήσεις σε ερωτήματα και διευκρινίσεις γι ‘αυτά, με άριστο τρόπο νομίζω, ο Περιφερειάρχης κ. Καρούντζος.
Η αλήθεια είναι ότι είχα διακόψει την παρακολούθηση και όταν συνέχισα, κατά τύχη, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο θέμα Λαφονησίου, με παρόντες σε ολόκληρη “Μόνιμη” επιτροπή μόνο του ιδίου, του ηρακλειώτη βουλευτή και του προέδρου και της εισηγήτριας, νομίζω, της επιτροπής. Τώρα τί επιτροπή είναι αυτή, όταν είχαν αποχωρήσει οι δικοί μας βουλευτές, δεν γνωρίζω. Αλλά και ο κ. Περιφερειάρχης στην περίπτωση του Λαφονησίου δεν έπεισε καθόλου αναφέροντας ότι εφαρμόζει το νόμο που προστατεύει τον ορυκτό πλούτο της χώρας μας, αλλά δεν μας είπε αν εφαρμόζει ή θα εφαρμόσει και νόμους που προστατεύουν το φυσικό περιβάλλον και ειδικά τα πευκοδάση κ.λπ.
Α.Π.

Έκλογές;
 
Μέσα σε ένα, ενάμισι  μήνα διασπάστηκαν, άτυπα αλλά ουσιατικά, τα δύο κόμματα που βρίσκονται “δεξιά” (Μπακογιάννη κ.λπ.) και “αριστερά” (Κουβέλης κ.λπ.) του ΠΑΣΟΚ. Τι να σημαίνει τούτο, άραγε;
Κατά τη γνώμη του γράφοντα, ότι τον προσεχή Νοέμβριο δεν θα έχουμε, μόνο, αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά και …εθνικές. Κρατήστε το στην άκρη του μυαλού σας και… θα δείξει.
Μ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα