Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

ΑΠΟ ΞΗΡΑΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΣ

Ρέθυμνο
Στην αγκαλιά των γονιών του έπεσε γύρω στις 9 το βράδυ και μετά από τρεις ώρες αγωνιώδους αναζήτησης ένα κοριτσάκι 8 χρονών, αλβανικής υπηκοότητας, που αναζητούσαν από νωρίς το απόγευμα οι λιμενικές και αστυνομικές αρχές, τις οποίες ειδοποίησε ο πατέρας του. Το παιδί, αν και αρχικά εκτιμήθηκε ότι είχε χαθεί στη θαλάσσια περιοχή, τελικά βρέθηκε σε σούπερ μάρκετ της παραλιακής του Ρεθύμνου πολύ καλά στην υγεία του, έχοντας απλά ανησυχήσει τους γονείς του και τις αρχές που από την πρώτη στιγμή έκαναν εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό του.
Πιο συγκεκριμένα, λίγα λεπτά πριν από τις έξι, ο πατέρας της 8χρονης πήρε τηλέφωνο στο Λιμεναρχείο και είπε πως το παιδί του είχε χαθεί μέσα στη θάλασσα, όπως εκτίμησε. Λίγο νωρίτερα, είχαν βγει μαζί από το νερό, όμως φαίνεται ότι το κοριτσάκι έχασε τον πατέρα της μέσα στο πλήθος και νόμιζε ότι είχε φύγει. Έτσι, και αυτό αποφάσισε να βγει στον δρόμο για να τον ψάξει. Περπάτησε για αρκετή ώρα και απομακρύνθηκε πολύ από το σημείο, όπου κολυμπούσε νωρίτερα με τον πατέρα του.
Άμεσα, κινητοποιήθηκε το λιμεναρχείο Ρεθύμνου, ενώ ειδοποιήθηκε και η αστυνομία, ενώ “σηκώθηκε” και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας από το Ηράκλειο, το οποίο μέχρι αργά το βράδυ πετούσε πάνω από τη θαλάσσια περιοχή του Ρεθύμνου, χωρίς αποτέλεσμα.
Στη μαρίνα συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου, που παρακολουθούσε από κοντά την αγωνιώδη αναζήτηση, όμως τελικά… το κοριτσάκι κατέληξε σε σούπερ μάρκετ στην παραλία, από όπου ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε το λιμεναρχείο ότι ήταν εκεί και μάλιστα σώο!
Λίγα λεπτά αργότερα, ο πατέρας του παιδιού μαζί με τους λιμενικούς έφτασαν στο σούπερ μάρκετ, από όπου παρέλαβαν τη μικρή και η αγωνία τερματίστηκε!


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα