Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Για προφορική συμφωνία του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη με τον Παναθηναϊκό, κάνουν λόγο δημοσιεύματα του αθηναϊκού Τύπου και όπως όλα δείχνουν αν ο “Big Sofo” δεν εξασφαλίσει συμβόλαιο στο NBA, θα συνεχίσει την καριέρα του στους “πράσινους”.
Στις αρχές του καλοκαιριού, ο Σχορτσιανίτης πήρε την απόφαση να μεταβεί στις ΗΠΑ, προκειμένου να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο Summer League του Λας Βέγκας, για λογαριασμό των Λος Άντζελες Κλίπερς.
Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι όπως θα ήθελε ο διεθνής σέντερ, καθώς αγωνίστηκε ελάχιστα, ενώ το προγραμματισμένο ραντεβού για προχθές το πρωί με τους ανθρώπους των Κλίπερς, δεν έγινε ποτέ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το «τριφύλλι» έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του στον παίκτη, ο οποίος σκέφτεται το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον «αιώνιο» αντίπαλο, ειδικά από τη στιγμή που η διοίκηση των «ερυθρόλευκων», δεν τον έχει πλησιάσει αναφορικά με την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του.
Πάντως στον Ολυμπιακό ενδέχεται να κάνουν πρόταση συνεργασίας στον δυναμικό σέντερ, παρ? όλο που δεν τον έχουν στα πλάνα τους. Αιτία φυσικά είναι το ενδεχόμενο ο Σοφοκλής να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του στα χέρια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, κάτι που δεν κατάφερε μέχρι σήμερα στον Ολυμπιακό.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα