Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΣΑΚE

Αθήνα
Την απαγόρευση μεταγραφών στις ΚΑΕ που έχουν οφειλές αποφάσισε να συμπεριλάβει στον νέο κανονισμό πρωταθλήματος ο ΕΣΑΚΕ. Την πρόταση έκανε ο πρόεδρος της Λίγκας, Βασίλης Οικονομίδης, στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε χθες, με τους εκπροσώπους των ομάδων να συμφωνούν και να την υπερψηφίζουν.
Κάθε ΚΑΕ θα έχει χρονικό περιθώριο μίνιμουμ πέντε και μάξιμουμ 10 εργάσιμων ημερών να αποδείξει πως έχει αποπληρώσει τον αθλητή ή προπονητή που στα χέρια του έχει τελεσίδικη απόφαση δικαστηρίου για δεδουλευμένα. Στην αντίθετη περίπτωση, η ΚΑΕ δεν θα έχει δικαίωμα να προχωρήσει σε μεταγραφές ούτε στην αρχή αλλά ούτε και μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου.
Παίρνοντας τον λόγο, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης είπε προς τους εκπροσώπους των ομάδων: «Πρέπει όλες οι ΚΑΕ να είναι έτοιμες και να έχουν πλήρεις φακέλους, αν κάποιοι δεν είναι έτοιμοι θα ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα και με λιγότερες ομάδες! Η επιτροπή που θα εξετάσει τους φακέλους δεν θα δώσει πιστοποιητικό συμμετοχής σε όποιον δεν έχει πλήρη φάκελο».
Ένα μέτρο κατά της βίας που θα υιοθετηθεί επίσης είναι πως οι ΚΑΕ, των οποίων οι οπαδοί δημιουργούν βίαια επεισόδια δεν θα λαμβάνουν τη δόση από τη χορηγία του ΟΠΑΠ που τους αντιστοιχεί. Το ποσό αυτό θα μοιράζεται στο τέλος της σεζόν στις ομάδες που δεν δημιούργησαν επεισόδια.
Τέλος, στον ΕΣΑΚΕ περιμένουν να τους ορίσει ραντεβού ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου για να τον ενημερώσουν για το φλέγον θέμα της φορολογίας.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα