Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

ΣΤΟ ΚΑΜ

Αρχίζει σήμερα το έβδομο “tangogreece festival”, ένα διεθνές φεστιβάλ χορού τάνγκο που πραγματοποιείται για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Αργεντινής και για πρώτη φορά θα φιλοξενηθεί στα Χανιά.
Το φεστιβάλ θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 25 Ιουλίου και θα περιλαμβάνει σεμινάρια tango argentino, χορευτικές βραδιές με ζωντανή μουσική και shows από τους διεθνούς φήμης maestros Fabian Salas & Lola Diaz, Mariano Chicho Frumboli & Juana Sepulveda, Sebastian Arce & Mariana Montes Καi Sebastian Achaval & Roxana Suarez.
Το “tangogreece festival” για πρώτη φορά φέτος θα φιλοξενήσει την έκθεση της εικαστικού Μαργαρίτας Πέτροβα με τίτλο “Χωρο-γραφώ”, όπου θα παρουσιάσει σχέδια, εγκαταστάσεις και video.
Το Σάββατο 24 Ιουλίου, στις 10 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί το Γκαλά του φεστιβάλ, το “All Masters show” στο ανοιχτό θέατρο της Ανατολικής Τάφρου.
Μια ξεχωριστή βραδιά με ζωντανή μουσική, τραγούδι και τα καλύτερα ζευγάρια του tango του κόσμου όπου είναι καλεσμένοι όλοι οι πολίτες και επισκέπτες των Χανίων.
Πληροφορίες: www.tangogreecefestival.com, Romina Tumini 6937032400.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα