Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΟΧ – ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ

Tην συνεργασία της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας με τις ακαδημίες του ΑΟ Χανιά ανακοίνωσαν και επίσημα κατά την διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου (φωτ.) ο πρόεδρος της Ακαδημίας Ν. Κυδωνίας Σταύρος Μπαλαδάκης και ο εκπρόσωπος του ΑΟΧ Γιώργος Κατσουλάκης. Όπως είπε ο κ. Μπαλαδάκης “… η συνεργασία, αρχικά τουλάχιστον, είναι πιλοτική και θα περιορίζεται στο επίπεδο της ομάδας παίδων. Ευελπιστούμε όμως ότι μακροπρόθεσμα αυτή η συνεργασία θα διευρυνθεί σε επίπεδο ακαδημιών πλέον. Υπάρχει μνημόνιο που προβλέπει όλες τις λεπτομέρειες και τους όρους συνεργασίας, το οποίο προέκυψε μετά από σχετικές συζητήσεις που είχαμε. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του ιστορικού σωματείου ΑΟΧ που μας επέλεξε για συνεργάτες του, αναγνωρίζοντας την ποιότητα της δουλειάς που κάνουμε, δίνοντας την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές που φεύγουν πλέον από εμάς να συνεχίσουν να έχουν υψηλούς στόχους. Ακόμη, να διευκρινίσω ότι αυτή η συνεργασία με τον ΑΟΧ δεν επηρεάζει την ήδη υπάρχουσα συνεργασία μας με τον Ολυμπιακό. Ευχόμαστε καλή συνεργασία, αλλά και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που ξεκινάει ο ΑΟΧ μετέχοντας στην επαγγελματική κατηγορία”.
Από την πλευρά του, ο κ. Κατσουλάκης, αφού ευχαρίστησε για τη συνεργασία όλους τους εμπλεκόμενους με την Ακαδημία Νέας Κυδωνίας, τη χαρακτήρισε ευκαιρία για την ανάδειξη ταλέντων.
Όπως είπε, μέσα από αυτήν δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη των ακαδημιών της ομάδας, αφού συνεργάζεται με μια Ακαδημία που είναι από τις μεγαλύτερες και πιο οργανωμένες στο νομό μας και έτσι θα δημιουργήσει ένα επίλεκτο τμήμα παίδων.
Αναφερόμενος γενικότερα στην οργάνωση των ακαδημιών του ΑΟΧ, τόνισε ότι “… ενισχύει και διευρύνει το γυναικείο τμήμα που αγωνίζεται στο περιφερειακό. Ακόμη, εγκαταστάθηκαν και λειτουργούν στα σύγχρονα γήπεδα του FAIR PLAY στην περιοχή του Βλητέ, τμήματα παίδων, προτζούνιορ, τζούνιορ και στα γήπεδα της Μοναχής Ελιάς τμήματα προπαίδων και παίδων.
Στον προπονητικό τομέα, συνεχίζουν το πετυχημένο τους έργο οι Βεργανελάκης Μάνος και Ανδρεαδάκης Βαγγέλης, ενώ για τη νέα χρονιά αναμένεται συμμετοχή περίπου 120 παιδιών. Με στόχους, όραμα και προοπτική εξελίσσονται οι υποδομές του ΑΟΧ, που θα αποτελέσουν τη βάση πάνω στην οποία θα στηριχθεί η ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά”.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα