Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΑΛΗΝΗ

Μόλις 23 χρονών ήταν ο Γιώργος Μελιδονιώτης, που χθες τα ξημερώματα άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους συγγενείς, τους φίλους και τους συγχωριανούς του στο Αποδούλου του δήμου Κουρητών.
Ο άτυχος νέος τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε στις 4.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Αγία Γαλήνη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός βρισκόταν εκεί για διασκέδαση και εκείνη την ώρα πήρε το αυτοκίνητο, προκειμένου να επιστρέψει σπίτι του. Ωστόσο, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει σε προστατευτικές μπάρες και να ανατραπεί.
Όταν κάτοικοι της Αγίας Γαλήνης ειδοποίησαν τις αρχές ήταν ήδη πολύ αργά για το 23χρονο παλικάρι, που είναι το 12ο θύμα στην άσφαλτο σε παγκρήτιο επίπεδο από την 1η Ιουλίου μέχρι και σήμερα.
“Είναι λυπηρό να συμβαίνει κάτι και να αρχίζουμε πάλι να λέμε τι πρέπει να γίνεται. Οι αιτίες ενός τροχαίου είναι πολλές: από τη συμπεριφορά του οδηγού, το οδικό δίκτυο, την αστυνόμευση. Όμως, το πιο ανέξοδο πράγμα που μπορεί να κάνει κανείς είναι να προσέχει την οδική του συμπεριφορά. Πρέπει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι από τη στιγμή που μπαίνουμε στο αυτοκίνητό μας είμαστε εν δυνάμει θύματα τροχαίου ατυχήματος. Μπορεί να ακούγεται μακάβριο, όμως είναι αλήθεια”, σχολίασε για μία ακόμη φορά ο διοικητής της Τροχαίας Ρεθύμνου, Μανώλης Μοσχονάς.
Ο κ. Μοσχονάς κάλεσε τους οδηγούς να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί, να μην οδηγούν όταν πίνουν και να χρησιμοποιούν τη ζώνη και το κράνος ασφάλειας, ώστε να ελαχιστοποιήσουν τις πιθανότητες ενός τροχαίου ατυχήματος.

Α.ΚΑΛΛ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα