Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

ΣΤΟΝ ΣΤΥΛΟ ΑΡΜΕΝΩΝ

Χασισοφυτεία βρήκε και ξερίζωσε η Αστυνομία χθες το πρωί στην αγροτική περιοχή “Μελισσόκηπος” στον Στύλο του Δήμου Αρμένων.
Οπως ανακοίνωσε χθες το βράδυ η Αστυνομική Διεύθυνση, “από άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, του Τ.Α.Ε Χανίων και Τ.Α.Ε Αποκορώνου, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη πεζοπόρα επιχείρηση εξερεύνησης, για τον εντοπισμό φυτειών κάνναβης, στην αγροτική περιοχή “Μελισσόκηπος” του δημοτικού διαμερίσματος Στύλου Δήμου Αρμένων Χανίων, όπου ανακαλύφθηκε ειδικά διαμορφωμένος χώρος επιμελούς καλλιέργειας εξήντα (60) δενδρυλλίων κάνναβης ύψους από 3 έως 4 μέτρα, σε δασώδη έκταση.
Ο συγκεκριμένος χώρος είχε φωτογραφηθεί ως ύποπτος από το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. Δενδρύλλια και πειστήρια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων διενεργείται προανάκριση για ανακάλυψη των αγνώστων δραστών.
ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ
Ελέγχους σε ταξιδιώτες πραγματοποιεί το Λιμεναρχείο Χανίων. Προχθές, σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Χανίων, συνελήφθησαν από λιμενικούς της Παλαιόχωρας, 28χρονος και 26χρονος, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (2,35 και 7,90 γραμμάρια. Οι δυο φίλοι ετοιμάζονταν να αναχωρήσουν για διακοπές στη Γαύδο.
Σύμφωνα με λιμενικούς οι έλεγχοι σε λιμάνια του νομού Χανίων είναι καθημερινοί και γίνονται με τη βοήθεια του σκύλου ανιχνευτή ναρκωτικών ουσιών.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα