Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΡΙΕΡΑ

Αθήνα
Στα μεταγραφικά στράφηκε το ενδιαφέρον στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του Έβαλντ Λίνεν, δεδομένου ότι ο Ολυμπιακός έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση στον Γ? προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, μετά το 5 – 0 επί της Μπέσα στα Τίρανα.
Ο τεχνικός των Πειραιωτών εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόκτηση του Άλμπερτ Ριέρα από τους «ερυθρόλευκους», προανήγγειλε ακόμη μια με δύο μεταγραφές, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα κρατήσει 2 – 3 από τους νεαρούς που αγωνίζονται με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.
«Είναι πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής, που έχει δείξει την αξία του στις ομάδες που έπαιξε» τόνισε ο Γερμανός τεχνικός για τον Ριέρα και συνέχισε: «Δεν αρκούν, όμως, μόνο τα ονόματα για να κάνεις μια επιτυχημένη ομάδα, αλλά μετράει η ομάδα ως σύνολο. Εκτός σοβαρού απροόπτου θα είναι παίκτης μας. Είναι πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής, που έχει δείξει στους συλλόγους που έχει αγωνιστεί και στην Εθνική Ισπανίας την αξία του. Το πιο σημαντικό όμως είναι η ομάδα, είτε μιλάμε για τον Ριέρα ή τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Το πιο σημαντικό είναι το τι γίνεται με τη δουλειά και το παιχνίδι».
Αναφορικά με τις κινήσεις του Ολυμπιακού στο μεταγραφικό παζάρι, ο Λίνεν υπογράμμισε ότι «… περιμένω έναν με δύο παίκτες ακόμη», ενώ για το αν θα παραμείνουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές στο ρόστερ επεσήμανε πως «…δεν μπορώ να τους κρατήσω όλους. Θα κρατήσω 2 – 3 νεαρούς. Για μένα είναι βασικό οι άλλοι να πάνε κάπου και να αγωνίζονται. Οι παίκτες που θα κρατήσω από τους νέους θα είναι αυτοί που θα μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα».
Όσον αφορά τον αποψινό αγώνα με την Μπέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Λίνεν ζήτησε σοβαρότητα από τους παίκτες του, καθώς, όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν νομίζω ότι έχει τελειώσει η πρόκριση, γιατί υπάρχουν δύο ματς και πρέπει να είσαι σοβαρός σε όλα. Θα έχουμε τελειώσει την πρόκριση, όταν θα έχει τελειώσει και το δεύτερο παιχνίδι».
Όταν ρωτήθηκε να μιλήσει για την Μακάμπι Τελ Αβίβ, την οποία αναμένεται να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον Γ? προκριματικό (σ.σ. νίκησε 2 – 0 στον πρώτο αγώνα τη Μόγκρεν από το Μαυροβούνιο), ο Λίνεν ήταν ξεκάθαρος: «Δεν πρέπει να μιλάμε για την Μακάμπι, γιατί θα είναι σαν να μην σεβόμαστε τον αντίπαλο που παίζουμε. Και η Μακάμπι πρέπει να προκριθεί».
Τέλος, αναφέρθηκε και στον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας των Ντένις Ρόμενταλ και Αριέλ Ιμπαγάσα, επισημαίνοντας: «Ο Ρόμενταλ είναι σε καλύτερο επίπεδο από άποψης φυσικής κατάστασης, γιατί έπαιζε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Και στην προπόνηση ήταν καλός. Ο Ιμπαγάσα έρχεται από μεγαλύτερη περίοδο διακοπών. Προπονήθηκε και θα πρέπει να δούμε αν θα είναι έτοιμος».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα