Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΕΡΑΚΗ

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το τι θα πράξει στις προσεχείς δημοτικές και περιφερειακές εκλογές άφησε ο δήμαρχος Σούδας, Γιάννης Περάκης, ο οποίος έχει υποβάλει αίτημα στο ΠΑΣΟΚ για να είναι αντιπεριφερειάρχης στον Νομό Χανίων.
Ο κ. Περάκης ρωτήθηκε, προχθές το απόγευμα, στο περιθώριο των εγκαινίων του κρητικού παραδοσιακού σπιτιού, στη Σούδα, αν η παρουσία του στην ομιλία που πραγματοποίησε την περασμένη Δευτέρα ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης στα Περιβόλια του Δήμου Θερίσου «σημαίνει κάτι».
«Νομίζω ότι ο φορέας που υπεύθυνα έχει, από τη μεταπολίτευση και μετά, κάνει τις τομές που χρειάζεται η Αυτοδιοίκηση πρέπει υπεύθυνα να δώσει και μια απάντηση στο νέο πρόγραμμα “Καλλικράτης” όσον αφορά τα πρόσωπα. Αυτή τη στιγμή είδα μια προσπάθεια που γίνεται από τον συντοπίτη μας, βουλευτή, τον κ. Μανώλη Σκουλάκη και μπορώ να πω ότι βλέπω πολύ θετική αυτή την προσπάθεια», απάντησε ο κ. Περάκης.
Και πρόσθεσε: «Έχω εκθέσει την πορεία μου, την προσπάθειά μου και το έργο μου και πιστεύω να αξιολογηθεί. Με ενδιαφέρει η θέση του αντιπεριφερειάρχη σε επίπεδο Νομού. Αυτό έχω κάνει και περιμένω τα αποτελέσματα».
Ερωτηθείς τι θα πράξει σε περίπτωση που δεν επιλεγεί ως αντιπεριφερειάρχης -«υπάρχει πιθανότητα να σας δούμε στον συνδυασμό του κ. Σκουλάκη;», ήταν το ερώτημα- ο κ. Περάκης απάντησε ότι «όλα μπορεί να είναι πιθανά, μια που το “μαμούνι” και το “σκουλήκι” της Τοπικής Αυτοδιοίκησης υπάρχει. Υπάρχει όρεξη, αλλά όλα αυτά είναι υπό συζήτηση και υπό ορισμένες προϋποθέσεις»
Και κατέληξε: «Αυτά τα πράγματα δεν μπορώ να τα προσδιορίσω τώρα γιατί πρέπει να δω και πράγματα που θα με εκφράζουν με τον τρόπο που θέλω».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα