Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2010

Το συγκρότημα “PrimaVista” για άλλη μια φορά απέδειξε ότι σέβεται τον θεατή και την αισθητική του.
Το βράδυ της Δευτέρας (19/7) και συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις “Πολιτιστικό Καλοκαίρι Χανιά 2010” το συγκρότημα PrimaVista έδωσε μια ονειρική παράσταση τριών περίπου ωρών ταξιδεύοντας τους θεατές στον χώρο αλλά και στον χρόνο μουσικά.
Με επιλογές του Κων/νου Γιαννάκη, που έκανε την ενορχήστρωση και ήταν στο πιάνο, απολαύσαμε την ερμηνεία κομματιών από το κλασικό ρεπερτόριο, το θέατρο, τον παγκόσμιο κινηματογράφο αλλά και το καλό ελληνικό τραγούδι.
Τα τραγούδια ερμήνευσαν η Κατερίνα Παπουτσάκη που είχε και ιδιαίτερα κέφια, η Στέλλα Σειραγάκη και ο Παναγιώτης Βιντίδης που έπαιζε και κιθάρα. Επίσης συμμετείχαν οι Έλενα Ορμυλιώτου που έκανε φωνητικά αλλά ενθουσίασε με την τέχνη της στο βιολί, ο Γρηγόρης Φίλος κοντραμπάσο και ο Παναγιώτης Πάστρας στα τύμπανα και στα κρουστά.
Η απόδοση των μουσικών κομματιών ήταν τέτοια που κατάφεραν να βγάλουν την ευαισθησία των θεατών και να τους κάνουν να τραγουδούν με πάθος όλα τα τραγούδια. Άλλωστε τα τραγούδια από διαφορετικές γωνιές του κόσμου, έσμιγαν τόσο αρμονικά μεταξύ τους. Σ? αυτό βοήθησε η αρμονία των μελών του συγκροτήματος και η δουλειά προετοιμασίας τους η οποία έβγαλε αυτό το ποιοτικό αποτέλεσμα που το χάρηκαν όλοι, θεατές, οι ίδιοι οι μουσικοί αλλά και οι περαστικοί από την Αν. Τάφρο.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέρος των εσόδων της συναυλίας διατέθηκαν στο 3ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Αυτιστικών Χανίων. Πρέπει να πούμε μπράβο στην πρωτοβουλία και να ευχηθούμε να επαναλαμβάνονται κι από άλλους.
Μουσικό ταξίδι που άφησε τους πάντες ευχαριστημένους.
Δ. Φιλ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα