Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Η συμπλήρωση του ρόστερ συνεχίζεται στον Α.Ο. Χανιά, που χθες ανακοίνωσε ακόμη δυο μεταγραφές και τρεις ανανεώσεις, ενώ χωρίς προβλήματα συνεχίζεται και η προετοιμασία, κάτι που συμβαίνει και με τον άλλο εκπρόσωπο του χανιώτικου ποδοσφαίρου στη Γ’ Εθνική, τον Πλατανιά.
Οι δυο ομάδες μας θέλουν να ολοκληρώσουν το συντομότερο δυνατόν το ρόστερ τους, ώστε όλοι οι παίκτες να “δουλέψουν” όσο καλύτερα γίνεται, με στόχο τα σωματεία του νομού μας να παρουσιαστούν πανέτοιμα όταν -μετά από περίπου ένα μήνα- αρχίσουν οι επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Αναλυτικότερα.
ΠΗΡΕ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗ Ο ΑΟΧ
Δυο ακόμη σημαντικές προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό του ΑΟΧ, αφού χθες το μεσημέρι υπέγραψαν τα επαγγελματικα τους συμβόλαια ο Γιώργος Αντωνόπουλος και ο Γεννάδης Τσιτλακίδης, οι οποίοι από προχθές μετέχουν στις προπονήσεις. Ο 29χρονος Αντωνόπουλος (που μεταξύ άλλων έχει παίξει σε Αστέρα Τρίπολης, Παναχαϊκή, Καλαμαριά) ήταν πέρυσι βασικός παίκτης του Βύζαντα Μεγάρων και αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, ενώ ο συνομίληκός του Τσιτλακίδης, αγωνιζόταν πέρυσι με την Αναγ. Ιεράπετρας, όπου ήταν ο “πασπαρτού” της ομάδας (έπαιξε σε όλες τις θέσεις του κέντρου). Όμως χθες ανακοινώθηκαν και ανανεώσεις συνεργασίας, αφού επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψαν οι Αλέξης Σεληνιωτάκης, Νίκος Κουλάκης και Αντώνης Συροκάκης, ενώ σήμερα θα πάρουν σειρά άλλοι ποδοσφαιριστές.
Η χθεσινή προπόνηση έγινε στο χόρτο της Μοναχής Ελιάς υπό τις οδηγίες του Γιάννη Μαρκάκη και του συνεργάτη του Γιώργου Προμπονά, ενώ σήμερα ο ΑΟΧ θα πάει στο Ηράκλειο, όπου στο πρώτο του φιλικό θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στα Χανιά μέχρι και τις 26 Ιουλίου, οπότε η ομάδα θ’ αναχωρήσει για τη Νάουσα, όπου στα “Τρία Πέντε Πηγάδια” θα κάνει (μέχρι τις 6 Αυγούστου) το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής της, έχει κλείσει και τρία φιλικά (με Αναγέννηση Σερρών στις 31/7, Εθνικό Πειραιώς 2/8 και Πανθρακικό 4/8).
ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΡΥΘΜΟΥΣ
Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Στο γήπεδο του Μάλεμε συνεχίζει την προετοιμασία του ο Πλατανιάς, με τον Μίκι Τσίρκοβιτς και τον συνεργάτη Βασίλη Μόσχο, καθημερινά ν’ ανεβάζουν τους ρυθμούς. Ακόμη, συνεχίζονται οι δοκιμές παικτών, μέσα στην εβδομάδα θα υπογράψουν συμβόλαιο και ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη συμφωνήσει με την ομάδα, ενώ το ίδιο διάστημα αναμένεται και η άφιξη του αργεντινού Χουάν Μουνάφο Όρτα, ο οποίος αγωνιζόταν στον Πανθρακικό και αποτελεί αντάλαγμα για τη μεταγραφή του Ντίνου Πάγκαλου.
Η ομάδα θα παραμείνει στο Μάλεμε μέχρι τις 29 Ιουλίου, ενώ στη συνέχεια θα “μετακομίσει” στο Καρπενήσι, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 9 Αυγούστου, πραγματοποιώντας εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Η “ΠΡΩΤΗ” ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ: Έτοιμη για μια δυναμική παρουσία στο νεό περιφερειακό πρωτάθλημα φέρεται να είναι η Επισκοπή, η οποία ενισχύθηκε αρκετά στις μεταγραφές, ενώ όπως είναι γνωστό, θα έχει στον πάγκο της τον Χρήστο Βασιλείου. Στο χθεσινό δελτίο Τύπου της ρεθεμνιώτικης ομάδας αναφέρονται τα εξής: “Στο γήπεδο των Αρμένων (λόγω των έργων στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης»), την Δευτέρα 26 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας για τη νέα σεζόν. Η πρώτη συνάντηση βεβαία είναι προγραμματισμένη να γίνει δυο μέρες νωρίτερα, το Σάββατο 24/7, στα γραφεία της ομάδας μας στις 6μμ, παρουσία του Δ.Σ. και του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ την Κυριακή 25/7 οι ποδοσφαιριστές θα χωριστούν σε δυο γκρουπ για περάσουν (πρωί και απόγευμα) από εργομετρικές εξετάσεις. Την πρώτη εβδομάδα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μόνο απογευματινές προπονήσεις στο γήπεδο των Αρμένων, ενώ η δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις, πρωί στο ΔΑΚ Γάλλου και το απόγευμα στο γήπεδο Αρμένων.
Το παρών στην «πρώτη» αναμένεται να δώσουν σχεδόν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας, δηλαδή οι Π. Καρύμπας, Δ. Σουμπασάκης, Κ. Μιχελακάκης, Σ. Βογιατζιδάκης, Μ. Φρατζεσκάκης, Κ. Μανταδάκης, Κ. Κυριτσιμπασάκης, Β. Κατσαμάς, Δ. Σιόρε, Θ. Γασπαράκης, Σ. Χαρατσής. Μαζί τους ακι οι «παλιοί»: Ο. Κελαιδής, Α. Κελαιδής, Σ. Παλιουδάκης, Γ. Βελονάκης, Σ. Ξυνομιλάκης, Δ. Νικολιδάκης, Ν. Καψαλάκης, Γ. Καραβιώτης και Π. Αλεξάκης, που υπό της οδηγίες του Χρήστου Βασιλείου και των Μανώλη Κιμιωνή και Στράτου Γιοκαριδάκη (που απαρτίζουν το τεχνικό επιτελείο) θα ξεκινήσουν την προετοιμασία και το «χτίσιμο» της «νέας» Επισκοπής. Μοναδικός απών θα είναι -δικαιολογημένα, λόγω στρατού- ο νεοαποκτηθείς Μ. Πετράκης”.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα