Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ

Συνεχίστηκε και χθες για δεύτερη ημέρα, ο αποκλεισμός των οικονομικών υπηρεσιών, της Α’ και Β?΄ΔΟΥ Χανίων, στην οδό Τζανακάκη από τους κτηνοτρόφους του νομού, οι οποίοι διεκδικούν την άμεση απόδοση της εξισωτικής αποζημίωσης του 2009.
Οι κτηνοτρόφοι των Χανίων οι οποίοι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους τη Δευτέρα επισημαίνουν πώς σε περίπτωση που τα αιτήματα τους δεν ικανοποιηθούν είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε επ΄ αόριστον αποκλεισμό των οικονομικών υπηρεσιών.
Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος των Κτηνοτρόφων Χανίων κ. Βενετάκης “τα χρήματα αυτά οι κτηνοτρόφοι τα περιμένουν από τον περασμένο Νοέμβρη. Φανταστείτε λοιπόν πόσες επιταγές έχουνε μείνει ακάλυπτες και ήταν αιτία η επιδότηση που δεν έχει καταβληθεί. Αυτή την στιγμή οι κτηνοτρόφοι αδυνατούν να αντεπεξέλθουν ακόμα και στις κοινωνικές τους υποχρεώσεις. Είναι όλοι χρεωμένοι σε εμπόρους ζωοτροφών και στις τράπεζες. Για μας είναι απόλυτη ανάγκη να καταβληθεί η εξισωτική αποζημίωση του 2009. Δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσουμε αν δεν πάρουμε σαφείς απαντήσεις.
Αυτή την στιγμή για να δικαιωθούμε χρειάζεται αγώνας διαρκείας. Η κινητοποίηση θα σταματήσει επειδή μεσολαβεί το Σαββατοκύριακο, αλλά θα επιστρέψουμε την Δευτέρα”, κατέληξε.
Ελ.Φ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα