Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΑΓΙΑΣ

Στη Δικαιοσύνη φαίνεται ότι θα οδηγηθεί η υπόθεση της λίμνης της Αγιάς, η οποία-μέσα σε λίγες ημέρες-έμεινε χωρίς νερό δύο φορές εξαιτίας της υπεράντλησης.
Ο δήμαρχος Θερίσου Γιώργος Τσαπάκος ενημέρωσε χθες τον εισαγγελέα για το πρόβλημα -το οποίο έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις τον τελευταίο μήνα- ενώ τη Δευτέρα, αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση, όπως επεσήμανε, είναι αποφασισμένος να υποβάλλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου.
Συγκεκριμένα, ο κ. Τσαπάκος, μιλώντας στα “Χ.Ν.”, τόνισε ότι χθες ενημέρωσε τον εισαγγελέα για το πρόβλημα που παρατηρείται στη λίμνη: “Ενημέρωσα τον εισαγγελέα. Λήφθηκαν βέβαια κάποια μέτρα γιατί θορυβήθηκαν πιθανόν οι ένοχοι και άφησα προθεσμία έως τη Δευτέρα -αν μέχρι τότε δεν έχει βελτιωθεί η κατάσταση- να υποβάλλω μήνυση κατά παντός υπευθύνου”.
Ο κ. Τσαπάκος υπογράμμισε ότι ήδη -από μέρους του Δήμου- έχει γίνει η απαραίτητη νομική προετοιμασία για να κινηθούν οι διαδικασίες και συνεχίζοντας πρόσθεσε: “Το θέμα είναι να διατηρηθεί η στάθμη και να μείνει ένα απόθεμα μέσα. Από εκεί και πέρα μπορούν να παίρνουν νερό αλλά δεν μπορούν να το παίρνουν όλο και όποτε θέλουν”, είπε σχετικά.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα