Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Ακόμη τρεις σημαντικές διακρίσεις στο άθλημα του καράτε πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Χανίων “Σ. Καγιαλές”.
Οι δυο από αυτές αφορούν τον αθλητή Παύλο Γρυλλάκη και την αθλήτρια Αιμιλία Τζαγκαράκη, οι οποίοι εδώ και λίγες ημέρες είναι πλέον κάτοχοι επίσημων διπλωμάτων των βαθμών αναγνώρισης τους στο 3ο DAN, αλλά και του επίσημου τίτλου SHIDOIN (δάσκαλος). Η άλλη αφορά τον προπονητή του Συλλόγου, Άγγελο Καραϊσκάκη, που έχει βαθμό αναγνώρισης στο 6ο DAN, αλλά και τον επίσημο τίτλο SHIHAN (μάστερ).
Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου “…οι διακρίσεις αυτές απεστάλησαν από την ανώτατη ιαπωνική αρχή ιαπωνικών πολεμικών τεχνών (DAI NIPPON BUTOKU KAI), που αναγνωρίζεται από τον αυτοκράτορα της Ιαπωνίας και στην οποία προεδρεύει ο πρίγκιπας της Ιαπωνίας. Οι τρεις προαναφερόμενοι είχαν εξεταστεί στην Αθήνα τον περασμένο Οκτώβριο, στην ανώτατη τεχνική επιτροπή υψηλόβαθμων στελεχών της DAI NIPPON BUTOKU KAI, με αρχηγό εξεταστή τον αντιπρόεδρο της DNBK, TΕNSHI HAMADA -9- DAN HANSHI.”
Οι υπεύθυνοι του χανιώτικου συλλόγου σε σχετική τους ανακοίνωση τονίζουν: “Συγχαίρουμε τους δυο μαθητές, που κατάφεραν έπειτα από αρκετά χρόνια (14 και 19 αντίστοιχα) σκληρής και επίπονης προσπάθειας να πάρουν τους παραπάνω βαθμούς και τίτλους. Το γεγονός αυτό αποτελεί τιμή και υπερηφάνεια για όλους, γιατί πραγματικά το να φτάσει κάποιος μαθητής τόσο ψηλά και να διατηρεί ταυτόχρονα το ήθος, το σεβασμό και την πειθαρχία που απαιτεί η πολεμική τέχνη του καράτε, είναι πολύ δύσκολο. Τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στον χώρο του καράτε και τους δηλώνουμε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα τους αρωγοί στις προσπάθειες τους και τους καλωσορίζουμε στον επίσημο χώρο των δασκάλων.”


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα