Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Με διπλές προπονήσεις στη Μον. Ελιά τόσο το Σάββατο όσο και χθες, ολοκλήρωσε την α’ φάση της εδώ προετοιμασίας του ο Α.Ο. Χανιά, η αποστολή του οποίου αναχωρεί απόψε ακτοπλοϊκώς για τον Πειραιά, με τελικό προορισμό τα “Τρία Πέντε Πηγάδια” της Νάουσας, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Ο Γιάννης Μαρκάκης θα έχει μαζί του 23 ποδοσφαιριστές (Καλογεράκης, Δρακάκης, Συροκάκης, Χωραφάκης, Μπουρμπάκης, Ιασωνίδης, Ανυφαντάκης, Κουλάκης, Δρακάκης, Βουρβαχάκης, Παπακαστρίτσιος, Σεληνιωτάκης, Μποτωνάκης, Μποχώνης, Τσεσμελής, Περράκης, Αλή Ογλού, Βασαδάκης, Αντωνόπουλος, Γωνιωτάκης, Τσιτλακίδης, Μανωλεδάκης, Σαρίδης), ενώ στην Νάουσα πάνε ακόμη ο συνεργάτης του Γιώργος Προμπονάς, ο γενικός αρχηγός Νίκος Χατζηδάκης και ο φροντιστής της ομάδας.
Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, στην αποστολή θα ενσωματωθούν τόσο ο Τριχιάς, όσο και ο Πλουσής (που υπηρετεί τη θητεία του στη Λήμνο), ενώ στις προπονήσεις θα δοκιμαστούν και ορισμένοι υπό μεταγραφήν παίκτες.
‘Οσον αφορά τον άλλο εκπρόσωπό μας στη Γ’ Εθνική (Λίγκα 2), τον Πλατανιά, οι παίκτες του, μετά το σχεδόν διήμερο ρεπό (γυμνάστηκαν τελευταία φορά το πρωί του Σαββάτου), από σήμερα έχουν διπλές προπονήσεις στο Μάλεμε. Σε δηλώσεις του, ο Μίκι Τσίρκοβιτς τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, τονίζοντας όμως ότι από σήμερα τους περιμένει πολύ πιο “σκληρή δουλειά”. Αύριο θα έρθει τελικά στα Χανιά ο αργεντινός Μουνάφο Όρτα, ενώ δεν υπήρξε τελικά συμφωνία με τον Χρυσοχοΐδη.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ: Αύριο το απόγευμα θα γίνει η πρώτη συνάντηση των παικτών του Πανακρωτηριακού (θα τους δοθεί αθλητικό υλικό και θ’ ακολουθήσει δείπνο), ενώ η προετοιμασία αρχίζει την επομένη, στα Καθιανά. Όσον αφορά τον Ακρίτα, η “πρώτη” έχει οριστεί για την Τετάρτη 28 Ιουλίου, στο Νιο Χωριό και τέλος, όσο περνάει ο καιρός και δεν υπάρχουν εξελίξεις στα διοικητικά, τόσο γίνεται και πιο δύσκολη η συμμετοχή της Σπάθας στο νέο πρωτάθλημα.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα