Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Στα 14 έφτασαν τα θύματα της ασφάλτου μέσα στον Ιούλιο στους δρόμους της Κρήτης, μετά και το χθεσινό τροχαίο δυστύχημα με θύμα ένα 29χρονο άντρα στην εθνική οδό Χανίων – Κισάμου.
Ο άτυχος 29 χρονος κινούνταν τα μεσάνυχτα της Κυριακής στην Εθνική Οδό στο ύψος του κόμβου του Γαλατά. Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες το όχημα εξετράπη της πορείας του, χτύπησε πάνω στο κράσπεδο και εκσφενδονίστηκε πάνω από τις προστατευτικές μπάρες. Ο άντρας που δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο που κατέληξε αρκετά μέτρα μακριά σχεδόν πάνω στον παράλληλο της εθνικής.
Στην περιοχή έσπευσαν άμεσα η τροχαία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οι διασώστες του οποίου βρήκαν δυστυχώς νεκρό τον άντρα. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο τμήμα της Εθνικής οδού θεωρείται από τα πιο επικίνδυνα του οδικού δικτύου για τα όρια του Νομού Χανίων.
Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνά το τμήμα Τροχαίας Χανίων.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

  1. Μα είναι τόσο απλό! Να γίνονται συχνά έλεγχοι ραντάρ στον ΒΟΑΚ, με αυστηρότατα πρόστιμα και αφαίρεση διπλώματος. Οσο κακός και να είναι ο δρόμος, αν τρέχεις το πολύ με 50 δεν θα σκοτωθεί σχεδόν κανείς.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα