Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων Νικηφοράκη – Χηνόπουλου

Την υποψηφιότητά του για το αξίωμα του δημάρχου στον νέο Δήμο Πλατανιά θα ανακοινώσει ο πρώην βουλευτής Στέλιος Νικηφοράκης αύριο, Πέμπτη, στις 12 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο «Σαμαριά». Σήμερα, Τετάρτη, στις 10 το πρωί, στο δημαρχείο Πλατανιά, ο κ. Θανάσης Χηνόπουλος θα ανακοινώσει και αυτός την υποψηφιότητά του για το αξίωμα του δημάρχου στον νέο Δήμο Πλατανιά.
?

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡ. ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ
Παρουσίαση υποψηφιοτήτων περιφέρειας Κεραμειών

Τους υποψηφίους της εκλογικής περιφέρειας  Κεραμειών  του συνδυασμού “Χανιά Ανοιχτή Πολιτεία”, θα παρουσιάσει σήμερα, Τετάρτη, στις 8 το βράδυ, ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Χανίων Γρηγόρης Αρχοντάκης. Η ανακοίνωση των ονομάτων θα γίνει στο κέντρο “Οβγορο” στη Μαλάξα, ενώ παράλληλα με την παρουσίαση των υποψηφίων, ο κ. Αρχοντάκης θα πραγματοποιήσει και ομιλία με θέμα τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
?

ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
Εκδήλωση από τη “Λαϊκή Συσπείρωση”

Την πρώτη εκδήλωση – συζήτησή της, θα πραγματοποιήσει αύριο Πέμπτη 29 Ιουλίου στις 8:30 μ.μ. η “Λαϊκή Συσπείρωση”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων με θέμα: “Πολιτικές εξελίξεις – Λαϊκή αντεπίθεση και μάχη των τοπικών εκλογών”, με ομιλητές τον Στέλιο Ορφανό, υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης και τον Νίκο Παπαντωνάκη, υποψήφιο δήμαρχο Χανίων.

?

ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΔΚ
Συζήτηση και για
τον “Καλλικράτη”

Συνεδριάζει σήμεραΤετάρτη 28 Ιουλίου στις 11 το πρωί η ΤΕΔΚ Νομού Χανίων με δέκα θέματα για απόφαση από το Διοικητικό της Συμβούλιο μεταξύ των οποίων η πρόταση της ΕΕΤΑΑ για την προετοιμασία των ΟΤΑ στη μετάβαση για τον “Καλλικράτη”, η καταβολή της 2ης δόσης της Προγραμματικής Σύμβασης για το ΔΗΠΕΘΕΚ κ.ά..

30 ΙΟΥΛΙΟΥ – 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Αγροτικός Αύγουστος 2010

Με θέμα “Τα Δημητριακά, η βάση της πυραμίδας της Κρητικής δίαιτας” εγκαινιάζεται την Παρασκευή 30 Ιουλίου στις 8:30 μ.μ. στο Παλιό Λιμάνι η 12η Εκθεση Κρητικών Προϊόντων “Αγροτικός Αύγουστος 2010”. Την έκθεση έχει προσκληθεί να εγκαινιάσει η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κατερίνα Μπατζελή.
Η Έκθεση φέτος θα περιοριστεί μέσα στον χώρο του παλιού Τελωνείου ενώ θα υπάρχει μόνο μια σειρά περιπτέρων ανατολικά και δυτικά του Τελωνείου. Θα λειτουργεί καθημερινά από τις 7:30 μ.μ. μέχρι τις 11:30 μ.μ. Tα περίπτερα των δήμων θα συγχωνευτούν σε έξι, στο “πνεύμα” της νέας αυτοδιοικητικής μεταρρύθμισης, ώστε να μείνει όσο το δυνατόν περισσότερος χώρος για αγρότες και παραγωγούς. Στο πλαίσιο του κύκλου δραστηριοτήτων του “Αγροτικού Αυγούστου”, το Σάββατο 31 Ιουλίου θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης “Τα δημητριακά στην παράδοση της Κρήτης”, στις 8:30 μ.μ. στο Μεγάλο Αρσενάλι. Η έκθεση θα είναι ανοικτή καθημερινά από τις 31 Ιουλίου μέχρι τις 8 Αυγούστου. Ωρες λειτουργίας 10 π.μ. – 1 μ.μ. και 7:30 – 11:30 μ.μ.
Εξάλλου, τη Δευτέρα 2 Αυγούστου στις 8 μ.μ. στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα “Τα δημητριακά και η αξία τους στη διατροφή μας”.
Το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνει ομιλίες από τους:
Βασίλη Χαρωνίτη, συγγραφέα, δάσκαλο, “Τα δημητριακά στην παράδοση της Κρήτης”
Κώστα Οικονομάκη, Δρ. γεωπόνο, ερευνητή, “Η θέση των δημητριακών στην κρητική διατροφή και η διατροφική τους αξία”
Ράνια Τζανακάκη, BS Med – Msc διαιτολόγος, διατροφολόγος, κινησιολόγος – γυμνάστρια “Δημητριακά και θερμίδες: Μύθος και πραγματικότητα”
Ιωάννη Τισίζη, Γενικό Δ/ντή Μύλων Κρήτης, “Δημητριακά και Υγιεινή Διατροφή: από την παράδοση στις νέες πρακτικές”.
Θα ακολουθήσει συζήτηση.
Την Τετάρτη 4 Αυγούστου θα γίνει ημερίδα για την παρουσίαση του Κρητικού Συμφώνου Ποιότητας, στις 12 το μεσημέρι στο Μεγάλο Αρσενάλι (ΚΑΜ).
Εναρξη – χαιρετισμό “Η σημασία της πρωτοβουλίας του ΚΣΠ” θα απευθύνει ο Νομάρχης Χανίων Γρηγόρης Αρχοντάκης. Θα ακολουθήσει παρουσίαση του ΚΣΠ και των κεντρικών του δράσεων από την Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη, Νομάρχη Ηρακλείου, πρόεδρο “Κρητικού Συμφώνου Ποιότητας”. Για τις προδιαγραφές του “Σήματος Ποιότητας Κρητικής Κουζίνας”, τη διαδικασία αίτησης και πιστοποίησης θα μιλήσει ο Φαίδων Χηνιάδης, υπεύθυνος πιστοποίησης “Κρητικού Συμφώνου Ποιότητας”.
Μετά το διάλειμμα θα ακολουθήσει εισήγηση από τον Γιώργο Φραγκιαδάκη, αν. καθηγητή, εκπρόσωπο ΤΕΙ Κρήτης, Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας με θέμα “Κρητικό Ελαιόλαδο στην Κρητική Κουζίνα – Κρητικό Ελαιόλαδο και Κρητική Διατροφή – Κρητικό Ελαιόλαδο και Υγεία – Το Ελαιόλαδο στο Εστιατόριο.
Εισήγηση με θέμα “Το κρητικό κρασί στο εστιατόριο (συντήρηση, προσφορά, τιμολόγηση, συνδυασμός με κρητικά πιάτα)” θα κάνει ο Αντώνης Ντουράκης, πρόεδρος Δικτύου Οινοποιών Χανίων και Ρεθύμνου.
Παράλληλα θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας και αντικειμένων με θέμα “Τα δημητριακά της κρητικής γης”, ενώ θα πραγματοποιούνται πολιτιστικές βραδιές, συναυλίες καθώς και άλλες αποκεντρωμένες δράσεις.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Δ. ΚΑΝΤΑΝΟΥ
Στήριξη στους κτηνοτρόφους

Την άμεση καταβολή της εξισωτικής αποζημίωσης του 2009 στους κτηνοτρόφους των Χανίων ζητά από το αρμόδιο Υπουργείο με έγγραφό της η Κίνηση πολιτών του Δήμου Καντάνου – Σελίνου και καλεί την κυβέρνηση να στηρίξει τη ντόπια κτηνοτροφία.
Όπως αναφέρεται στην σχετική επιστολή: “H κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να καταβάλλει άμεσα την εξισωτική αποζημίωση του 2009 στους Κτηνοτρόφους των Χανίων. Η πολιτεία πρέπει να καταλάβει ότι η κτηνοτροφία στηρίζει την τοπική οικονομία δημιουργεί θέσεις εργασίας και τα εξαιρετικής ποιότητας κτηνοτροφικά προϊόντα, μαζί με το ελαιόλαδο, είναι η βάση της κρητικής κουζίνας. Η υπουργός γνωρίζει ότι η αγορά μέρα με τη μέρα γίνεται πιο δύσκολη δεν πληρώνονται άμεσα τα προϊόντα και οι επιταγές είναι “χρήμα χρόνου” με αποτέλεσμα οι κτηνοτρόφοι μας να βρίσκονται σε απόγνωση. Η άμεση καταβολή της αποζημίωσης είναι ένα βήμα στήριξης της ντόπιας κτηνοτροφίας και καλής θέλησης της υπουργού”.

Λειτουργία στον Αη Νικόλα Σαμαριάς
Το ερημοκλήσι του Αη Νικόλα στο φαράγγι της Σαμαριάς το συναντούμε από μικρή απόσταση αφ’ότου κατεβαίνοντας το Ξυλόσκαλο φθάσουμε στην κοίτη του ποταμού-φαραγγιού. Δεκάδες χρόνια είχε να λειτουργηθεί μέχρι που τα τελευταία χρόνια πραγματοποιείται εκεί η θεία λειτουργία από τον Πρωτοπρεσβύτερο και εφημέριο του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Νέας Χώρας, πατέρα Αντώνιο Σαπουνάκη. Με νέους, και άλλους ενορίτες, πραγματοποιεί την διάβαση του φαραγγιού και τελεί την κατανυκτική θεία λειτουργία στο εκκλησάκι αυτό όπως και πριν λίγες ημέρες έγινε.
Του ευχόμεθα για πολλά χρόνια ακόμη να αξιώνεται να φέρνει τις θείες ψαλμωδίες εκεί που άλλοτε υπήρχαν ειδωλολατρικά μαντεία και στέκια νεραϊδών και κακών πνευμάτων.

Α.Π.

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συνάντηση διοικητών
νοσοκομείων Κρήτης
Συνάντηση των διοικητών όλων των νοσοκομείων της Κρήτης θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, στα γραφεία της κεντρικής υπηρεσία της Υγειονομικής Περιφέρειας, στο Ηράκλειο.
Κύρια θέματα της συνάντησης θα είναι η εφαρμογή Διπλογραφικού Συστήματος αναλυτικής λογιστικής, η Οικονομική πορεία των μονάδων το Α’ εξάμηνο του 2010 και η συγκριτική αξιολόγηση των στοιχείων σε σχέση με το προηγούμενο εξάμηνο. Η συνάντηση αποτελεί συνέχεια της από 23 Ιουλίου 2010 σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε χωρίς να ολοκληρωθεί.

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Εγκαίνια
πλυντηρίου
Εγκαινιάζεται σήμερα Τετάρτη 28 Ιουλίου στις 8 το βράδυ το νέο πλυντήριο αυτοκινήτων του ΚΟΙΠΣΕ στο Νοσοκομείο Χανίων.

ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ
Επίσκεψη Αυστραλού
στρατιωτικού στο Νομάρχη
Εθιμοτυπική επίσκεψη στον νομάρχη Χανίων Γρηγόρη Αρχοντάκη πραγματοποίησε χθες το πρωί ο Αυστραλός υποστράτηγος, Πωλ Στίβενς, του Υπουργείου Βετεράνων της Αυστραλίας και γενικός διευθυντής Μνημείων συνοδευόμενος από τον ακόλουθο Άμυνας της Αυστραλίας πλοίαρχο, Γκας Χόλτχαουζ. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η συνεργασία για την προετοιμασία της συμμετοχής της Αυστραλίας στις εκδηλώσεις της 70ής επετείου της Μάχης της Κρήτης που θα πραγματοποιηθούν τον προσεχή Μάιο του 2011. Στη συνέχεια ο Αυστραλός στρατηγός επισκέφθηκε τα Μνημεία στον Γαλατά και το Μνημειακό Συγκρότημα καθώς και το Συμμαχικό Νεκροταφείο στον Βλητέ Σούδας.

ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ
Εκδήλωση για τη διά
βίου εκπαίδευση
Πιστοποιητικά σε πολίτες του νομού Χανίων που αποφοίτησαν από εκπαιδευτικά και επιμορφωτικά προγράμματα, θα απονεμηθούν σήμερα Τετάρτη σε εκδήλωση για τη Δια Βίου Εκπαίδευση.
Την εκδήλωση διοργανώνουν η Συντονιστική Επιτροπή των Δομών και των Αυτόνομων Προγραμμάτων Εκπαίδευσης Ενηλίκων Νομού Χανίων και η Νομαρχία στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου στην οδό Αντωνίου Γιάνναρη 2, στις 19.30.

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Στα Χανιά
ο Αλέξης Τσίπρας
Ο πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί τα Χανιά αύριο Πέμπτη 29 Ιουλίου. Ο κ. Τσίπρας θα περιοδεύσει στο Λαφονήσι και θα μιλήσει στην προφεστιβαλική εκδήλωση της Νεολαίας του ΣΥΝ στο παλιό λιμάνι των Χανίων (έξω από το Φιρκά) στις 9 το βράδυ.

ΠΑΣΠ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:
“Όχι” στην ιδιωτικοποίηση
ΑΤΕ και Ταμιευτηρίου
Να μην προχωρήσει η κυβέρνηση στην ιδιωτικοποίηση της Αγροτικής Τράπεζας (ΑΤΕ) και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΤΤ) ζητά η ΠΑΣΠ Φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης.
«Κάτω τα χέρια σας από τη δημόσια περιουσία», σημειώνει σε χθεσινή της ανακοίνωση, τονίζοντας πως «η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προσποιείται ότι δεν διδάχτηκε τίποτα από την πρόσφατη παγκόσμια οικονομική κρίση του 2008, όταν ακόμα και οι ακραιφνείς νεοφιλελεύθεροι ομολογούσαν ότι είναι απαραίτητος ο κρατικός παρεμβατισμός στην λειτουργία του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ξέχασε τις προεκλογικές διακηρύξεις και τον σοσιαλιστικό χαρακτήρα του ΠΑΣΟΚ. Και προσποιείται ότι τάχα είναι μονόδρομος η ιδιωτικοποίηση και συγχώνευση τραπεζών στο γενικότερο πλαίσιο της αναγκαιότητας κάποιων πολιτικών που προωθεί η κυβέρνηση – εκτελεστικό όργανο του ΔΝΤ», τονίζει η ΠΑΣΠ, η οποία στη συνέχεια υπογραμμίζει ότι «η Τράπεζα Πειραιώς επιθυμεί να αγοράσει από το Δημόσιο το σύνολο του ποσοστού του στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (33,04%) και στην Αγροτική Τράπεζα (77,31%) με προσφερόμενη τιμή 701 εκατομμύρια ευρώ και για τις δύο, καθώς αντί για “πρίμιουμ” που προσφέρεται σε αυτές τις περιπτώσεις (τιμή δηλαδή ανά μετοχή υψηλότερη αισθητά από την τρέχουσα του Χρηματιστηρίου), ο Σάλλας πρόσφερε για την ΑΤΕ τιμή ανά μετοχή στο 50% της χρηματιστηριακής αξίας (0,53 ευρώ η προσφορά έναντι 1,07 ευρώ). Υποσημείωση: η Τράπεζα Κρήτης ιδιωτικοποιήθηκε (καθώς μετά το γνωστό σκάνδαλο είχε περιέλθει στον έλεγχο του Δημοσίου) με το βεβαρυμμένο παρελθόν αντί τιμήματος 90 δισεκατομμυρίων δραχμών (περίπου 264 εκατομμύρια ευρώ), αν και διέθετε μόλις 90 υποκαταστήματα, ενώ η Ιονική και Λαϊκή Τράπεζα ιδιωτικοποιήθηκε αντί τιμήματος 220 δισεκατομμυρίων δραχμών (περίπου 645 εκατομμύρια ευρώ)».
Η ΠΑΣΠ Φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης υπενθυμίζει ακόμη ότι «το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο είναι η τράπεζα των απανταχού της Ελλάδας μικροκαταθετών. Καθώς στα 146 καταστήματα του ΤΤ προστίθενται άλλα 830 καταστήματα των ταχυδρομείων, που υπάρχουν σε όλες τις πόλεις και κωμοπόλεις και μεγάλα χωριά της χώρας, σε αυτή την τράπεζα έχει πρόσβαση και ο τελευταίος αγρότης. Ακόμη και η Εθνική έχει τα μισά υποκαταστήματα από το ΤΤ! Εξαιτίας της φύσης της πελατείας του το ΤΤ είναι η μοναδική τράπεζα στην Ελλάδα που έχει περισσότερες καταθέσεις (12,5 δισ. ευρώ) από χορηγήσεις (μόλις 8,1 δισ. ευρώ)! Όλες οι άλλες τράπεζες -μηδέ της Εθνικής εξαιρουμένης- έχουν χορηγήσει περισσότερα δάνεια από όσες καταθέσεις έχουν (π.χ. η Τράπεζα Πειραιώς έχει δώσει δάνεια 38,8 δισ. ευρώ ενώ οι καταθέσεις σε αυτήν είναι μόνο 30,08 δισεκατομμύρια). Δηλαδή ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Σάλλας θέλει να «δώσει» 350 εκατομμύρια για να αγοράσει το ΤΤ και έτσι να αποκτήσει ρευστό 4,4 δισεκατομμυρίων».

ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ
Στο συνέδριο Κρητών
ο Γιώργος Παπανδρέου

Συνέδριο με τίτλο «Των Κρητών οι Κοινότητες: Όραμα και Δράση», διοργανώνεται από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών και τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λασιθίου. Οι εργασίες του θα διεξαχθούν, στις 30 και 31 Ιουλίου στον Άγιο Νικόλαο (ξενοδοχείο «Miramare») και την 1η Αυγούστου στη Σητεία.
Η πρώτη συνεδρία θα ξεκινήσει στις 9.30 π.μ. της Παρασκευής. Την έναρξη του συνεδρίου θα κηρύξει ο Πρωθυπουργός στις 7 μ.μ. της ίδιας μέρας και θα ακολουθήσουν:
? Αγιασμός από τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο
? Καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών κ. Γιώργο Αεράκη και τον Νομάρχη Λασιθίου κ. Σήφη Αναστασάκη
? Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Φίλιππο Πετσάλνικο
? Χαιρετισμοί Επισήμων
? Ομιλία από τον Πρωθυπουργό κ. Γ. Α. Παπανδρέου
? Απόδοση Τιμής στους Μ. Ηλιάκη και Σ. Σημαντήρη
Σκοπός του Συνεδρίου είναι η αλληλογνωριμία και η τόνωση των δεσμών με την Κρήτη, η συζήτηση και η διατύπωση απόψεων για την ανάπτυξη της Κρήτης. Τα θέματα των αποδήμων και ο καταρτισμός ενός πλαισίου δράσης και συνεργασίας των οργανώσεων των Αποδήμων Κρητών.
Τα θέματα του Συνεδρίου κατατάσσονται σε τέσσερις ενότητες και θα καλύπτουν τέσσερις συνεδρίες. Συγκεκριμένα:
Υποδομές ? Περιβάλλον ? Νέες Τεχνολογίες,
Πολιτισμός ? Τουρισμός ? Σύγχρονη Ζωή,
Παραγωγικοί τομείς ? Επιχειρηματικότητα ? Εξωστρέφεια και
Η Κρήτη για τους Απόδημους ? Οι Απόδημοι για την Κρήτη.
Ομιλητές κατά σειρά στις παραπάνω ενότητες είναι οι:
Καθηγητής Δημήτρης Νανόπουλος, Γιώργος Γραμματικάκης πρώην Πρύτανης Παν/μίου Κρήτης, Πρόεδρος Μουσείου Ν. Καζαντζάκη, Μανώλης Ηλιάκης Επιχειρηματίας, πρώην Πρόεδρος Παγκρητικής ΄Ενωσης Αμερικής και Γιώργος Χατζημαρκάκης, Ευρωβουλευτής.
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα διεξαχθούν παράλληλα τέσσερα θεματικά «εργαστήρια» τα συμπεράσματά των οποίων θα παρουσιαστούν σε μια ειδική συνεδρία.
Το εργαστήριο για την Νεολαία με στόχο την αλληλογνωριμία και την παγκόσμια δικτύωση, το εργαστήριο για την Επιχειρηματικότητα για την ανάπτυξη, στήριξη και δικτύωση των κρητικών επιχειρήσεων όπου γης, το εργαστήριο για την προστασία και διάδοση της Κρητικής Διατροφής και το εργαστήριο για τον Πολιτισμό της Κρήτης στον κόσμο.

ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΧΑΛΗΔΩΝ
Βυθιζόμενες μπάρες
κυκλοφοριακής ρύθμισης

Σε λειτουργία τίθενται σήμερα Τετάρτη στις 10 π.μ. οι χειροκίνητες βυθιζόμενες μπάρες κυκλοφοριακής ρύθμισης στην οδό Χάληδων, στην Παλιά Πόλη των Χανίων. Οι βυθιζόμενες μπάρες καλύπτουν τις ανάγκες κυκλοφοριακού ελέγχου των εισόδων περιμετρικά και εντός της Παλιάς Πόλης των Χανίων.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα