Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ Ο ΟΡΤΑ

Όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Τριχιάς θα φορέσει τη φανέλα του Α.Ο. Χανιά, αφού ήδη βρίσκεται στα “Τρία Πέντε Πηγάδια”, όπου από χθες η ομάδα κάνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της. Μόλις “κλείσουν” κάποια διαδικαστικά θέματα που υπάρχουν με την προηγούμενη ομάδα του, ο έμπειρος 31χρονος επιθετικός θα υπογράψει το συμβόλαιό του.
Όσον αφορά τον Πλατανιά, χθες βράδυ ήρθε ο αργεντίνος Χουάν Μουνάφο Όρτα και από σήμερα θα μετέχει στις προπονήσεις. Ο 22χρονος μέσος την περασμένη σεζόν είχε τρεις συμμετοχές στην Superleague με τον Πανθρακικό και η ομάδα περιμένει πολλά από αυτόν. Εξάλλου, χθες ολοκληρώθηκε το τυπικό μέρος της μεταγραφής ακόμη πέντε ποδοσφαιριστών, οι οποίοι υπέγραψαν το μεσημέρι τα συμβόλαιά τους. Για 3 χρόνια συμφώνησαν ο αργεντινός Λουίς Μαουρίτσιο Λούκεζ και ο Κώστας Ρούκας (φωτ. -19 ετών, στόπερ, από τον Μαραθώνα Καλαμαριάς) και για ένα χρόνο οι Σωτηρόπουλος, Αθανασιάδης, Ευφραιμίδης. Ακόμη, ρυθμίζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες για την αυριανή αναχώρηση της αποστολής για το Καρπενήσι, όπου και θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
ΣΗΜΕΡΑ Η “ΠΡΩΤΗ” ΤΟΥ ΑΚΡΙΤΑ
Οι ποδοσφαιριστές του Ακρίτα θα συγκεντρωθούν σήμερα (5μμ) στο γήπεδο του Νιου Χωριού, όπου στις 6.15μμ θα γίνει ο αγιασμός και θ’ ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση της ομάδας, εν όψει της συμμετοχής στο νέο περιφερειακό πρωτάθλημα.
Ένα πρωτάθλημα που όπως γράψαμε και χθες θα είναι… λειψό, αφού όλα δείχνουν ότι φέτος θα διεξαχθεί με 13 ομάδες, μιας και δεν υπήρξε καμμιά εξέλιξη στη Σπάθα, στην Ιεράπετρα προχωράνε οι διαδιακασίες συγχώνευσης (οπότε ο ΟΦΙ δε θα πάρει μέρος), ενώ κάτι ανάλογο γίνεται στο Ρέθυμνο, ανάμεσα σε Αστέρα και Ρεθυμνιακό (μια από τις δυο ομάδες δε θα δηλώσει συμμετοχή).
ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΕΙΑ Ο Κ. ΠΑΠΠΑΣ
Μια πολύ καλή μεταγραφή ανακοίνωσαν τα Κεραμειά, αφού απέκτησαν τον ικανότατο 24χρονο μεσοεπιθετικό, Κώστα Παππά, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στον Ποσειδώνα Τσικαλαριών και αναμένεται να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας στη δεύτερη συνεχόμενη παρουσία της στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΧ.
Ακόμη, η διοίκηση των Κεραμειών βρίσκεται σε επαφές και με άλλους ποδοσφαιριστές, προκειμένου ν’ ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό της, ενώ η προετοιμασία αναμένεται ν’ αρχίσει τη δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου, υπό τις οδηγίες του προπονητή Κώστα Ηλιάκη.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΠΣΧ
Η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων ενημερώνει ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε την λειτουργία Σχολής προπονητών UEFA Α’ (1η φάση) στα Χανιά από τις 9 έως και τις 22 Σεπτεμβρίου 2010. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως καταθέσουν το συντομότερο δυνατόν, τα εξής δικαιολογητικά: 1. Αίτηση, 2. Πιστοποιητικό σπουδών (απολυτήριο Λυκείου τουλάχιστον) θεωρημένο, 3. Ιατρική βεβαίωση περί υγείας και αρτιμέλειας (από παθολόγο και ορθοπεδικό), 4. Δίπλωμα προπονητή UEFA Β’ ή δίπλωμα Γ’ κατηγορίας παλαιό (επικυρωμένο), 5. Βεβαίωση προϋπηρεσίας (ότι διετέλεσε για ένα τουλάχιστο χρόνο προπονητής σε αναγνωρισμένο σωματείο), 6. Ποινικό μητρώο γενικής χρήσης, 7. Πιστοποιητικό εισαγγελικής αρχής περί μη δίωξης για βία στα γήπεδα, 8. Χρηματικό παράβολο. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την γραμματεία της ΕΠΣ Χανίων.
Ακόμη, η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων προκειμένου να προσλάβει Ενωσιακό προπονητή για τις ανάγκες των μικτών ομάδων νέων – παίδων – προπαίδων – τζούνιορ, προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο που διαθέτει τα απαιτούμενα προσόντα (δηλαδή είναι κάτοχος διπλώματος προπονητών EΠΟ [UEFA PRO- A’ B’] ) να καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά στα γραφεία της Ενώσεως (Χ. Πολογιώργη και Α. Ησυχάκη) μέχρι την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010. Αυτά είναι: 1. Αίτηση, 2. Δίπλωμα προπονητή ΕΠΟ, 3. Βιογραφικό σημείωμα, 4. Ποινικό μητρώο, 5. Ιατρική βεβαίωση ότι είναι υγιής, 6. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.
ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ
ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΑΠΟ ΕΞΕΔΡΑ-ΡΑΝΙΝΙ
Για όσους δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν τις συλλογές του Μουντιάλ από το 1970 μέχρι το 2006 που έχουν κυκλοφορήσει από την αθλητική εφημερίδα “Εξέδρα” σε συνεργασία με την Panini, μπορούν πλέον να τις βρουν σε αρκετά λογική τιμή (και οι 10 με την θήκη τους 20 ευρώ) και σε σημεία πώλησης των Χανίων. Είναι μία συλλογή στην οποία παρελαύνουν οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων (Πελέ, Μπεκενμπάουερ, Κρόϊφ, Πλατινί, Μαραντόνα, Τζοφ και όλοι οι σύγχρονοι) και αξίζει να την έχουν φίλαθλοι κάθε ηλικίας. Ειδικά οι άνω των …άντα θα θυμηθούν πολλές παλιές δόξες που μεσουρανούσαν στα χρόνια της εφηβείας τους.
Τις συλλογές μπορείτε να τις βρείτε σε κεντρικά πρακτορεία εφημερίδων όπως είναι του Μοτάκη στα Δικαστήρια.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα