Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ρέθυμνο
Την υποψηφιότητά του για τον δήμο Ρεθύμνου επιβεβαίωσε χθες ο δήμαρχος Αρκαδίου Μανώλης Μανωλακάκης, μιλώντας σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή , όπου παραδέχθηκε ότι έχει δεχθεί κρούσεις από στελέχη των δήμων που θα απαρτίζουν το νέο δήμο Ρεθύμνου για να είναι επικεφαλής ψηφοδελτίου.
Ο ίδιος, πάντως, αρκέστηκε να πει πως το σκέφτεται και πως την όποια απόφαση του πρόκειται να την γνωστοποιήσει εντός των επόμενων ημερών, ακόμα και μέσα στην εβδομάδα.
“Δεν μπορώ να κρύψω ότι πράγματι μου έχει γίνει μία πρόταση από πολίτες του νέου δήμου Ρεθύμνου. Δεν έχω πάρει τις αποφάσεις μου, είναι κάτι που θα το κάνω εντός των επόμενων ημερών και στη συνέχεια θα προχωρήσω σε ανακοινώσεις. Το σκέφτομαι ακόμα”, είπε ο κ. Μανωλακάκης.
Τις τελευταίες ημέρες ο δήμαρχος Αρκαδίου έχει “βολιδοσκοπηθεί” από διάφορα αυτοδιοικητικά στελέχη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, που τον θέλουν να ηγηθεί ψηφοδελτίου για τον δήμο Ρεθύμνου και όπως αναφέρεται η κίνηση αυτή έχει ως επίκεντρο την αυτοδιοίκηση, δεδομένου ότι συμμετέχουν άνθρωποι που επί χρόνια δραστηριοποιούνται στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Μεταξύ αυτών και ο επικεφαλής της μειοψηφίας στο δήμο Ρεθύμνου, Νίκος Νίνος, ο οποίος φέρεται να σκέφτεται ? εάν υπάρξει θετική κατάληξη ? να είναι “απλός στρατιώτης” σε αυτή την κίνηση, δηλαδή υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα