Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΤΑΦΡΟ

«Ο μπακαλόγατος ή της κακομοίρας», βασισμένo στο ομώνυμο θεατρικό των Χρήστου και Γιώργου Γιαννακόπουλου, με σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη θα βρίσκεται στα Χανιά, στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου σήμερα, Πέμπτη 29 και αύριο Παρασκευή 30 Ιουλίου, στις 9.30 μ.μ.
Μια υπέροχη θεατρική παράσταση, που υμνήθηκε από το κοινό και τους κριτικούς, με σεβασμό στο παρελθόν και τον Πέτρο Φιλιππίδη στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του.
Στο έργο πρωταγωνιστούν οι: Πέτρος Φιλιππίδης, Τάσος Κωστής, Χριστίνα Τσάφου, Γιώργος Λέφας, Γιάννης Δεγαΐτης, Γιώργος Γαλίτης, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Ελένη Αποστολοπούλου, Δέσποινα Γιαννοπούλου, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Ειρήνη Τσιάρη. Τα σκηνικά έχει κάνει ο Γιώργος Γαβαλάς, τα κοστούμια ο Γιάννης Μετζικώφ, τους φωτισμούς η Ελευθερία Ντεκώ και τη μουσική επιμέλεια ο Ιάκωβος Δρόσος.
Το έργο γυρίστηκε για τον κινηματογράφο το 1963, με τεράστια επιτυχία και με ατάκες που εκτοξεύονταν σε ρυθμό πολυβόλου από τον Ζήκο -Κώστα Χατζηχρήστο, στον καλύτερο ίσως ρόλο της καριέρας του
Είσοδος 24 και 19 ευρώ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα