Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

Μετά τον ΑΟΧ και ο Πλατανιάς θα βρίσκεται από αύριο εκτός Χανίων, αρχίζοντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Η αποστολή (στην οποία μετέχει και ο Όρτα, που χθες έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα) αναχωρεί απόψε για τον Πειραιά, απ’ όπου στη συνέχεια θα μεταβεί στο Καρπενήσι, στο ίδιο προπονητικό κέντρο που είχε καταλύσει και πέρυσι, με σκοπό να κάνει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και θα επιστρέψει στα Χανιά στις 10 Αυγούστου. Στο διάστημα της εκεί παραμονής θα γίνουν και κάποια φιλικά (πιθανότατα με τον ΟΦΗ που επίσης προετοιμάζεται στο Καρπενήσι), ενώ έχει κλείσει και δυο παιχνίδια στο Μάλεμε, με ΠΑΟ και Ακρίτα, στις 14 και 20 Αυγούστου, αντίστοιχα.
Τέλος, χθες ο Πλατανιάς απέκτησε ακόμη ένα ποδοσφαιριστή, τον 17χρονο επιθετικό Νικηφόρο Τσοντάκη από τους Νέους Χανίων.
Όσον αφορά τον Α.Ο. Χανιά η δεύτερη μέρα στα “Τρία Πέντε Πηγάδια” της Νάουσας περιελάμβανε τρεις προπονήσεις, με τις καιρικές συνθήκες να είναι ιδανικές για κάτι τέτοιο, αφού η θερμοκρασία στην περιοχή δεν ξεπερνούσε τους 15 βαθμούς. Στην προετοιμασία μετέχει και ο Τριχιάς, ενώ μεθαύριο ο ΑΟΧ (η αποστολή του οποίου μένει στο ίδιο ξενοδοχείο με Πανθρακικό, Δόξα Δράμας, Αγροτικό Αστέρα και Εθνικό) θα δώσει φιλικό αγώνα με την Αναγέννηση Σερρών.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Επισημοποίηση της συνεργασία των τριών σωματείων της Ιεράπετρας (Αναγέννησης, ΟΦΙ και ΑΣΙ), αποτελεί η ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες από τα διοικητικά τους συμβούλια και η οποία αναφέρει: “Οι προοπτικές, οι φιλοδοξίες και τα οράματα μας, σε συνάρτηση με την αγωνία μας για το ποδοσφαιρικό μέλλον του τόπου μας, οδήγησαν εμάς τα Δ. Σ. του Ο.Φ. Ιεράπετρας, του Α.Ο. Αναγέννησης και του Α.Σ. Ιεράπετρας, σε συνάντηση και συμφωνία στην δημιουργία μιας δυνατής και ενωμένης ομάδας. Ο δρόμος μόνο εύκολος δεν είναι και η αρχή δύσκολη, αλλά γι’ αυτό είμαστε εδώ, ενωμένοι και «ντοπαρισμένοι» από τη δύναμη που μας δίνει η αγάπη μας για τον αθλητισμό. Το σύνθημα μας και αυτό που θα μας ακολουθεί σε κάθε μας παρουσία (αγωνιστική, διαφημιστική κτλ.) θα είναι ότι “Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ”. Περιμένουμε την στήριξη των φιλάθλων και υποσχόμαστε ότι αν είναι κοντά μας θα δώσουμε το 110% των δυνατοτήτων μας στην δημιουργία μιας ομάδας που θα πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα και θα πρεσβεύει πολιτισμό και αξίες. Σύντομα θα προχωρήσουμε στην σύσταση δεκαπενταμελούς  επιτροπής απαρτιζόμενη από ανθρώπους και των τριών ομάδων εξίσου, που θα οργανώσει τη νέα ομάδα. Για όλες τις εξελίξεις θα υπάρχουν δελτία Τύπου και ανακοινώσεις. Στο πλαίσιο της οργάνωσης και στον επαγγελματισμό που θα χαρακτηρίζει την νέα ομάδα σε όλα τα επίπεδα να ενημερώσουμε τους εκπροσώπους του τύπου, μετά την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, θα πραγματοποιείτε μια φορά την εβδομάδα συνέντευξη Τύπου από τον προπονητή σε συγκεκριμένη μέρα, ώρα και τόπο που θα οριστεί και οι ανακοινώσεις μας θα αναρτώνται πρώτα στην υπό κατασκευή μας ιστοσελίδα. Επίσης πριν από την πρώτη προπόνηση της ομάδας, που θα γίνει σήμερα, στις 6μμ υπό την καθοδήγηση του προπονητή Νίκου Δεδελετάκη, στην αίθουσα τύπου του γηπέδου «Πέτρος Βουζουνεράκης» θα δοθεί (στις 5μμ) συνέντευξη Τύπου από εκπροσώπους και των τριών ομάδων.
Τα Δ.Σ των Ο.Φ.Ι.,
Α.Ο.Α, Α.Σ.Ι.”
ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ Ο “ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΦΑΡΟΣ”: Στις 7 Σεπτεμβρίου η εθνική μας ομάδα θα παίξει στο Ζάγκρεμπ με την Κροατία για την προκριματική φάση του Euro 2012 και όπως είναι φυσικό, ο “Γαλανόλευκος Φάρος” δε θα λείψει ούτε αυτή τη φορά από το πλευρό των διεθνών μας. Σύμφωνα με ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στο επίσημο site του, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου “…θα πραγματοποιήσει δύο πενθήμερες εκδρομές με απευθείας πτήσεις, απο Χανιά και Αθήνα και καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας να έρθουν μαζί μας. Το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, το πρωί απ’ ευθείας από Χανιά για Ζάγκρεμπ, με πτήση τσάρτερ της AIRCROATIA 168 θέσεων (διάρκεια εκδρομής 5 ημέρες) και επιστροφή την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου το βράδυ από Ζάγκρεμπ, απ’ ευθείας στα Χανιά. Ακόμη, την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, απ’ ευθείας από Αθήνα για Ζάγκρεμπ (διάρκεια εκδρομής επίσης 5 ημέρες) και επιστροφή την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου από Ζάγκρεμπ, απ’ ευθείας για Αθήνα. Τις επόμενες ημέρες θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικά τα προγράμματα μας, για τις εκδρομές στην Κροατία, μέσα από το σάιτ μας (www.galanolefkosfaros.gr). Τέλος, έχουμε ζητήσει -εδώ και 20 μέρες- με έγγραφό μας προς την ΕΠΟ, την αγορά 220 εισιτηρίων για τον αγώνα της Εθνικής μας με την Κροατία και ευελπιστούμε ότι το αίτημά μας θα γίνει αποδεκτό από τον πρόεδρο Σοφοκλή Πιλάβιο”.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα