Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ

Την προετοιμασία εν όψει της πρώτης συμμετοχής του στο περιφερειακό πρωτάθλημα άρχισε προχθές ο Πανακρωτηριακός και όλοι οι εμπλεκόμενοι με το τμήμα παρουσιάστηκαν αισιόδοξοι για μια καλή πορεία στη σίγουρα δύσκολη κατηγορία που θα παίζει φέτος.
Αρκετά ανανεωμένος, όσον αφορά το έμψυχο υλικό, ο περυσινός πρωταθλητής Χανίων έχει βασικό στόχο να εξασφαλίσει όσο ενωρίτερα γίνεται την παραμονή, αλλά και να παίξει καλό ποδόσφαιρο.
Από την περυσινή ομάδα συνεχίζουν 11 ποδοσφαιριστές, μέχρι τώρα έχουν αποκτηθεί άλλοι τόσοι, όμως θα γίνουν ακόμη 1-2 μεταγραφές γνωστών παικτών, ενώ προωθήθηκαν και κάποια παιδιά από τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα του Ομίλου.
Από αύριο οι προπονήσεις θα είναι διπλές (το πρωί τρέξιμο στον Καλαθά, αλλά και γυμναστήριο, ενώ το απόγευμα τακτική στα Καθιανά) και ήδη έχουν κλειστεί 6 φιλικά (7/8 με Ηρακλή Νερ. και 11/8 με Ακρίτα στα Καθιανά, 18/8 στο Σπήλι με την ομώνυμη ομάδα, 21/8 στο γήπεδό του με την Επισκοπή, 29/8 στον Κρουσώνα με τον ΠΑΟΚ και 11/9 στις Αρχάνες με τον Γιούχτα), ενώ στις 5/9 θα παίξει στο σούπερ καπ της ΕΠΣΧ.
Ο Μανώλης Πηγουνάκης (που συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας, έχοντας συνεργάτη τον Απόστολο Λεκίδη), αναφερόμενος στη νέα σεζόν δήλωσε: “Αρχίζουμε με όρεξη, ενθουσιασμό και στόχο να είμαστε πάνω απ’ όλα ανταγωνιστικοί, να έχουμε μια σοβαρή παρουσία εντός και εκτός γηπέδου και μέσα από αυτά να φτάσουμε στην παραμονή. Στα προαναφερόμενα μας βοηθάει και η«προίκα» από την περυσινή μας πορεία, αλλά και η σοβαρή διοίκηση που έχουμε, η οποία προσπαθεί και πάντα καταφέρνει να λύνει τα όποια προβλήματα υπάρχουν. Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, οι μέχρι τώρα εισηγήσεις που έχουμε κάνει έχουν καλυφθεί, ενώ υπάρχουν ακόμη 2-3 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είμαστε πολύ κοντά και με την απόκτησή τους θα κλείσει πλήρως το ρόστερ της ομάδας μας. Αυτό που σίγουρα χρειάζεται πάνω απ’ όλα είναι να υπάρχει υγεία, ώστε να δουλέψουμε σκληρά στην προετοιμασία, για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά και να εφοδιαστούμε με τις απαιτούμενες προϋποθέσεις για τη δύσκολη διαδρομή του περιφερειακού”.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Πανακρωτηριακού, Γιάννης Κουκουβιτάκης, μιλώντας στα ΜΜΕ, τόνισε: “Σήμερα είμαστε όλοι χαρούμενοι, αφού αρχίζουμε προετοιμασία για την πρώτη μας συμμετοχή σε πρωτάθλημα εκτός νομού και ελπίζω ότι θα ολοκληρώσουμε τη σεζόν με τα ίδια συναισθήματα. Βέβαια η προσπάθειά μας δε θα είναι εύκολη, όλοι ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα στον οικονομικό τομέα και έτσι βασικό μας στόχο αποτελεί η παραμονή στην κατηγορία, αλλά και να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, έχοντας παράλληλα καλές σχέσεις με όλους τους εμπλεκόμενους με το περιφερειακό. Πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα, με περισσότερους νεαρούς παίκτες, αλλά και κάποιους έμπειρους, οι οποίοι θα μπορέσουν να συνθέσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο νέο πρωτάθλημα”.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΠΣΧ

Η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων ενημερώνει ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε την λειτουργία Σχολής προπονητών UEFA Α’ (1η φάση) στα Χανιά από τις 9 έως και τις 22 Σεπτεμβρίου 2010. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως καταθέσουν το συντομότερο δυνατόν, τα εξής δικαιολογητικά: 1. Αίτηση, 2. Πιστοποιητικό σπουδών (απολυτήριο Λυκείου τουλάχιστον) θεωρημένο, 3. Ιατρική βεβαίωση περί υγείας και αρτιμέλειας (από παθολόγο και ορθοπεδικό), 4. Δίπλωμα προπονητή UEFA Β’ ή δίπλωμα Γ’ κατηγορίας παλαιό (επικυρωμένο), 5. Βεβαίωση προϋπηρεσίας (ότι διετέλεσε για ένα τουλάχιστο χρόνο προπονητής σε αναγνωρισμένο σωματείο), 6. Ποινικό μητρώο γενικής χρήσης, 7. Πιστοποιητικό εισαγγελικής αρχής περί μη δίωξης για βία στα γήπεδα, 8. Χρηματικό παράβολο. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την γραμματεία της ΕΠΣ Χανίων.
Ακόμη, η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων προκειμένου να προσλάβει Ενωσιακό προπονητή για τις ανάγκες των μικτών ομάδων νέων – παίδων – προπαίδων – τζούνιορ, προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο που διαθέτει τα απαιτούμενα προσόντα (δηλαδή είναι κάτοχος διπλώματος προπονητών EΠΟ [UEFA PRO- A’ B’] ) να καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά στα γραφεία της Ενώσεως (Χ. Πολογιώργη και Α. Ησυχάκη) μέχρι την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010. Αυτά είναι: 1. Αίτηση, 2. Δίπλωμα προπονητή ΕΠΟ, 3. Βιογραφικό σημείωμα, 4. Ποινικό μητρώο, 5. Ιατρική βεβαίωση ότι είναι υγιής, 6. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα