Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΟΥ ΜΑΙΧ

Σε λειτουργία τέθηκαν από χθες οι φωτεινοί σηματοδότες στον Κόμβο Κ. Καραμανλή-Μακεδονίας (ΜΑΙΧ), οι οποίοι αναμένεται να δώσουν λύση στην κυκλοφοριακή συμφόρηση της περιοχής.
Παρουσία του Δημάρχου Χανίων Κυριάκου Βιρβιδάκη και του αρμόδιου αντιδημάρχου Αριστείδη Παπαδογιάννη, τα φανάρια τέθηκαν σε λειτουργία χθες το πρωΐ, από συνεργείο του Τμήματος Φωτεινής Σηματοδότησης, Ηλεκτροφωτισμού, Οδοσήμανσης και Κυκλοφοριακών Θεμάτων του Δήμου Χανίων.
Οι σηματοδότες στην οδό Μακεδονίας είναι εξοπλισμένοι με ανιχνευτή κίνησης οχημάτων και είναι προγραμματισμένοι να ανάβουν κάθε 70 δευτερόλεπτα. Η μελέτη εγκατάστασης, το πρόγραμμα λειτουργίας και η εγκατάσταση του Κόμβου έγινε από το Τμήμα Φωτεινής Σηματοδότησης, Ηλεκτροφωτισμού, Οδοσήμανσης και Κυκλοφοριακών Θεμάτων του Δήμου Χανίων και το κόστος της ανέρχεται περίπου στα 15.000?. Η χρηματοδότηση έγινε από ίδιους πόρους του Δήμου.
Ήδη από τη συγκεκριμέη Υπηρεσία, έπειτα από έγκριση του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, έχουν τοποθετηθεί και λειτουργούν φωτεινοί σηματοδότες στους εξής Κόμβους: Ζυμβρακάκηδων ? Αν. Γογονή, Εφ. Πολεμιστών ? Ζυμβρακάκηδων, Λεωφόρος Καραμανλή (γραφεία ? ιατρεία ΙΚΑ).


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα