Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΕΣ

Το παράδειγμα σε όλους μας, έδωσαν οι μικροί κατασκηνωτές του Rea’s Fun Club, οι οποίοι πραγματοποίησαν εθελοντικό συμβολικό καθαρισμό στην παραλία του Σταυρού, για τρίτη συνεχή χρονιά.
Οι 22 μικροί εθελοντές ξεχύθηκαν στην αμμουδιά με γάντια και σακούλες, μάζεψαν όσα περισσότερα σκουπίδια μπορούσαν και τα πέταξαν στους κατάλληλους κάδους, αφού πρώτα τα διαχώρισαν σε ανακυκλώσιμα και μη.
Για ακόμα μία χρονιά, οι σακούλες γέμισαν από μικρές αλλά πολύ επικίνδυνες για το περιβάλλον γόπες, τις οποίες μάζεψαν τα παιδιά με πάρα πολύ υπομονή προσπαθώντας να καταλάβουν τους μεγάλους, που όχι μόνο καπνίζουν αλλά κάνουν και τασάκι τους την παραλία.
Ο καθαρισμός πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων της κατασκήνωσης όπου τα παιδιά παίζοντας μαθαίνουν για τα ζώα και το περιβάλλον και στη συνέχεια παίρνουν οι ίδιοι πρωτοβουλία για να κάνουν πράξη όσα έχουν μάθει. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η ίδια η προθυμία των παιδιών να πάρουν μέρος στον καθαρισμό. Έτσι, μας έδειξαν ότι δεν είναι μόνο σημαντικό οι παραλίες μας να είναι καθαρές, αλλά και ο καθένας μας να κάνει κάτι για αυτό.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα