Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΓΙΑΝΝAΚΟΠΟΥΛΟ

Από την “κλοπή του 1979”, ο Παύλος Γιαννακόπουλος πέρασε στην απόλυτη στήριξη στη νέα διοίκηση, καθώς παρουσιάστηκε ενωτικός στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νίκο Κωνσταντόπουλο.
Στις δηλώσεις του, μετά την αποχώρησή του από τα γραφεία της ΠΑΕ, ο Παύλος Γιαννακόπουλος ευχήθηκε στον νέο πρόεδρο της ομάδας καλή επιτυχία, ενώ τόνισε ότι θα βρεθεί απέναντι σε «όσους προσπαθήσουν να σαμποτάρουν τον Παναθηναϊκό».
«Με ιδιαίτερη χαρά ήρθα να δω τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Ήρθα να του ευχηθώ καλή επιτυχία και καλό κουράγιο», δήλωσε αρχικά ο Γιαννακόπουλος και συνέχισε, αναφερόμενος στον κόσμο της ομάδας.
«Ο κόσμος πρέπει να είναι κοντά στον Παναθηναϊκό, ασχέτως με το ποιος θα βρίσκεται στην διοίκηση του συλλόγου. Ο κόσμος πρέπει να στηρίζει την ομάδα, για να πετύχουμε τους στόχους μας».
Τέλος, τόνισε ότι θα είναι πάντα στο πλευρό του Παναθηναϊκού και θα σταθεί απέναντι σε όσους προσπαθήσουν να σαμποτάρουν την ομάδα: «Όσοι είναι κοντά στον Παναθηναϊκό θα είμαι κοντά τους και όσοι σαμποτάρουν τον Παναθηναϊκό θα με βρουν απέναντι τους».
Ν.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ:
«Ο Νιόπλιας κάνει κουμάντο»
Στην συνέχεια, τις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος της συνάντησης έκανε και ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην συνάντηση που είχε με τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Νιόπλια, στην Παιανία, στην προετοιμασία στην Αυστρία, αλλά και στο ενδεχόμενο απόκτησης ενός επιθετικού.
«Επισκέφθηκα σήμερα την Παιανία και μίλησα με τον Νιόπλια. Τους είδα ευχαριστημένους από την προετοιμασία της Αυστρίας. Καλό ταξίδι να έχουν στην Αμερική που θα πάνε», είπε αρχικά ο Κωνσταντόπουλος, ο οποίος σε ερώτηση που του έγινε, αναφορικά με την επιθυμία του Νιόπλια για απόκτηση επιθετικού, τόνισε: «Ο προπονητής είναι υπεύθυνος και αυτός που κάνει κουμάντο και κανείς δεν πρέπει να παρεμβαίνει στην δουλειά του».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα