Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

ΣΕ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΡΕΘΥΜΝΟ

Στη σύλληψη πέντε ημεδαπών προχώρησαν άνδρες της αστυνομίας, σε δύο περιπτώσεις σε Χανιά και Ρέθμυνο, που αφορούσαν κατοχή ναρκωτικών και ζωοκλοπή.
Tρία άτομα, ηλικίας 24, 29 και 39 ετών, συνελλήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών τις πρωϊνές ώρες της Δευτέρας, από άντρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων.
Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., σε έρευνα που διενεργήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου – ανιχνευτή, βρέθηκε στην κατοχή των συλληφθέντων και κατασχέθηκε, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και πενήντα τέσσερα (54) ναρκωτικά χάπια.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες το μεσημέρι στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ
Δύο ημεδαποί ηλικίας 31 και 75 ετών, συνελλήφθησαν χθες το πρωί από αστυνομικούς του Α.Τ Κρυονερίδας, Α.Τ Λαππαίων, Τ.Α.Ε Αποκορώνου και Τ.Α.Ε. Ρεθύμνου, στην Επισκοπή Ρεθύμνης για ζωοκλοπή.
Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, “τις βραδινές ώρες της Δευτέρας, καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κρυονερίδας, από έναν 52χρονο ημεδαπό, ότι νυχτερινές ώρες της 1/2 -8-2010 αφαίρεσαν από το ποιμνιοστάσιό του, που βρίσκεται στη Φυλακή Χανίων, είκοσι δύο (22) αιγοειδή”.
Μετά από προανάκριση που ενήργησε το Α.Τ Κρυονερίδας, προέκυψε ότι δράστες είναι οι παραπάνω και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο ποιμνιοστάσιό τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα (9) αιγοειδή τα οποία αφού αναγνωρίστηκαν, αποδόθηκαν στον παθόντα”.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα