Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Από την Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χανίων ανακοινώθηκε ότι όσοι ενδιαφέρονται να εγκαταστήσουν νέες αμπελοφυτείες, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για χορήγηση δικαιωμάτων φύτευσης αμπελιών από το Εθνικό Αποθεματικό στο Γραφείο Αμπελουργίας της Δ/σης Αγροτικής Ανάπτυξες στην Αγιά (Γραφείο 10, τηλ. 2821346551-2-3) από τη Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010 έως και την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010.
Απαραίτητα δικαιολογητικά (να προσκομιστούν και σε φωτοτυπίες):
? Αστυνομική Ταυτότητα
? Ε1, Ε9 και Εκκαθαριστικό
? Συμβόλαιο ή μισθωτήριο 20ετους διάρκειας (στην περίπτωση μισθωτηρίου απαιτείται και υπεύθυνη δήλωση με θεωρημένο τo γνήσιο της υπογραφής από τον ιδιοκτήτη ότι συμφωνεί με την εγκατάσταση της αμπελοφυτείας)
? Αμπελουργικό Μητρώο
? Βιβλιάριο ΟΓΑ
Για όσους κατέχουν ήδη αμπελουργικές εκτάσεις θα πρέπει να πληρούν τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τις διατάξεις του κανονισμού 1493/99 Ε.Κ. την εφαρμοστική του και ειδικά όσον αφορά τις δηλώσεις συγκομιδής και το αμπελουργικο μητρώο.
Εξάλλου, με άλλη ανακοίνωση, γίνεται γνωστό στους αμπελοκαλλιερνητές του Νομού ότι συνεχίζεται η κατάθεση αιτήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα οριστικής εγκατάλειψης αμπελιών, στα γραφεία της Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης Χανίων, μέχρι 1 Σεπτεμβρίου 2010
Απαραίτητα δικαιολογητικά για την κατάθεση
1. Αντίγραφο Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης 2010,
2. Επικαιροποιημένη Καρτέλα παραγωγού με στοιχεία των τεμαχίων και απόσπασμα Αμπελουργικου Μητρώου (εκδίδεται από τη Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης),
3. Δηλώσεις συγκομιδής.
4. Υπεύθυνη Δήλωση Αμπελοκαλλιέργειας.
5. Αστυνομική Ταυτότητα/ Εκκαθαριστικό Φορολογικής Δήλωσης / Ε1 /Ε9.
6. Σε περίπτωση υποβολής της αίτησης μέσω εκπροσώπου, νόμιμη εξουσιοδότηση.
7. Φωτοτυπία βιβλιαρίου Α.Τ.Ε.
Για περισσότερες πληροφορίες εξατομικευμένα οι ενδιαφερόμενοι ν? απευθύνονται οτο γραφείο Αμπελουργίας της Δ/νσης Α/ροτικής Ανάπτυξης Χανίων στην Αγιά τηλ 2821346552. 2821346553 ή στα Γ.ΠΑ. της Υπηρεσίας μας.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα