Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Μ. ΜΠΟΥΖΑΚΗΣ:

“Αισθάνομαι πολύ βαριά την ευθύνη του εγχειρήματος που αναλαμβάνω” τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Καντάνου – Σελίνου, επικεφαλής της Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας για το Σέλινο Μανώλης Μπουζάκης.
Σε ανακοίνωσή του, ο κ. Μπουζάκη σημειώνει ότι: «Δε με ενδιαφέρει η θέση του Δημάρχου, για να “καθήσω” σε μια ακόμη καρέκλα, ούτε για να επιχειρήσω μια απλή διαχείριση των δημοτικών μας πραγμάτων. Με ενδιαφέρει να εργαστώ και, κυρίως, να συνεργαστώ με άξιους συντοπίτες μας, για να υπηρετήσουμε το κοινό συμφέρον και να “ανοίξουμε” το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον του τόπου μας, που πλέον αποτελεί μια ενιαία και αδιαίρετη ενότητα”.
Ο κ. Μπουζάκης τονίζει ακόμη: “Ξέρω πολύ καλά τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η επαρχία μας. Οι συνεργάτες μου κι εγώ θα τα συζητήσουμε όλα από την αρχή. Θα επισκεφτούμε κάθε γειτονιά, κάθε χωριό και κάθε σπίτι και θα ακούσουμε τις γνώμες όλων. Θα ενημερώσουμε και θα ενημερωθούμε. Μια νέα κοινωνία ενημερωμένων πολιτών είναι στόχος πρώτιστος και αδιαπραγμάτευτος”.
Ο κ. Μπουζάκης υπογραμμίζει ότι: “Μόνο μια κατηγορία συμπολιτών μας μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον του τόπου μας. Την κατηγορία αυτή συγκροτούν οι νέες και οι νέοι μας. Σ? όλες και όλους απευθύνουμε ξεχωριστή πρόσκληση. Σας έχει ανάγκη ο τόπος, όλες και όλους. Σας θέλουμε όλες και όλους, για να σας ακούσουμε, να μας ακούσετε και να γίνουμε όλοι σοφότεροι και βέβαια… αποτελεσματικότεροι”.
Ο κ. Μπουζάκης επισημαίνει ότι: “Στην ιδρυτική μας διακήρυξη τονίζουμε πως η Πρωτοβουλία μας είναι μια μη καθοδηγούμενη, δημοκρατική, πολυσυλλεκτική Κίνηση, Αυτοδιοικητικού χαρακτήρα. Παρακαλώ, σημειώστε το αυτό με κεφαλαία γράμματα. Δεν ενδιαφέρει κανένα μας ποιες είναι οι κομματικές προτιμήσεις του οποιουδήποτε από μας. Ο κάθε μορφής φανατισμός είναι πέρα και έξω από τη συλλογική μας λογική. Δεν ενδιαφέρει επίσης κανένα μας, ποιοι είναι οι συγγενικοί ή οι φιλικοί μας δεσμοί με… δημάρχους, αντιδημάρχους, διευθυντάδες και… πάει λέγοντας… Τα αιτήματα όλων μας διακρίνονται σε νόμιμα και παράνομα, σε δίκαια και άδικα και σε πραγματοποιήσιμα ή μη. Τελεία και παύλα”.
Ο ίδιος τονίζει ότι: “Αισθάνομαι πολύ βαριά την ευθύνη του εγχειρήματος που αναλαμβάνω. Την ευθύνη αυτή κάνουν ακόμη πιο βαριά οι στόχοι που έχουμε θέσει στην Αυτοδιοικητική μας Πρωτοβουλία. Ξέρω όμως πολύ καλά, πως τέτοια εγχειρήματα δεν μπορεί να είναι προσωπική υπόθεση κανενός. Είναι αντικείμενο πολύ σκληρής δουλειάς και συλλογικής προσπάθειας. Ο “Καλλικράτης” παρά τις όποιες ασάφειες και τις δυσκολίες του -που μας είναι ασφαλώς γνωστές- αποτελεί πρόκληση για όλους μας. Την πρόκληση αυτή την αποδεχόμαστε και ας είναι όλοι βέβαιοι, πως έχουμε τη γνώση και τη θέληση να την αντιμετωπίσουμε”.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα