Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Κολυμβητήριο Ακρωτηρίου

Είναι απαράδεκτο, αλλά Ελλάδα είμαστε τί θέλατε, να παραμένει αναξιοποίητο και να φθείρεται επί χρόνια, ένα θαυμάσιο έργο όπως το κλειστό κολυμβητήριο Ακρωτηρίου. Τρεις Δήμοι και το Πολυτεχνείο δεν κατάφεραν ακόμη να συμφωνήσουν και να βρουν πόρους για την λειτουργία του, που θα προσέφερε πολλά στην περιοχή μας. Οι τελευταίοι πολύ πετυχημένοι Μεσογειακοί Διεθνείς Αγώνες συγχρονισμένης κολύμβησης, απέδειξαν ότι υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες τέτοιων διοργανώσεων και σε κλειστό κολυμβητήριο όπως του Ακρωτηρίου επ? ωφελεία και του αθλητικού τουρισμού. Τώρα η δικαιολογία για την ανυπαρξία οδικού κόμβου δεν είναι βέβαια σοβαρή γιατί υπάρχουν άπειρες δυνατότητες. Το, σχεδόν δίπλα, σούπερ μάρκετ πως εδημιούργησε χώρος πρόσβασης και αποχώρησης σε μεγάλο αριθμό οχημάτων χωρίς κανένα πρόβλημα; Πιστεύουμε η νέα δημοτική αρχή της ευρύτερης περιοχής να θέσει από τα πρώτα μελήματά της και αυτό το έργο.
Α.Π.

Μερλ ο τρομερός

Η Κρήτη τ? αντέχει όλα. Ακόμη και την αχαμνή? “παπαρολογία”. Από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.
Ο αοιδός Μερλ Χάζαρντ, (όπως παρουσιάστηκε, επιτυχώς, στα “Χ.Ν.”), μεταμελήθηκε ανοήτως και το έριξε στο Καλιφορνέζικο σορολόπ.
Φλυαρεί την άγνοιά του?
Η Κρήτη τον συγχωρεί και ανταποδίδει?. την χοντροκομμένη ηλιθιότητα (περί πώλησής της) μαζί με τις ανταριασμένες φωνές των παλλικαριών, που θυσιάστηκαν για τη λευτεριά της.
Το Μερλ, βέβαια, δεν τον ενδιαφέρουν όλα αυτά.
Ενθουσιάζεται μέσα στο σταρ σύστεμ, εξανδραποδίζει την ευφυία του και σπεκουλάρει σαν? Αμερικανάκι, το γνωστό μοτίβο των άλλων “σαλταδόρων” των Διεθνών ΜΜΕ.
Σας συγχωρούμε με μισή καρδιά?
Την άλλη μισή τη χαρίσαμε στους Κινέζους “που κρατούν το χρέος σας”.
Γ. Ουν.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα