Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΠΑΜΕ – ΠΑΣΥ – ΠΑΣΕΒΕ
Συζήτηση για τη λειψυδρία
Συζήτηση με θέμα “Το πρόβλημα λειψυδρίας στο Ν. Χανίων και το διεκδικητικό πλαίσιο του μαζικού λαϊκού κινήματος”, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Αυγούστου 2020 και ώρα 20.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων. Τη σύσκεψη διοργανώνουν οι γραμματείς Χανίων του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΥ και της ΠΑΣΕΒΕ και οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, Περιφέρειας Κρήτης: Στέλιος Ορφανός, Αντιπεριφέρειας Χανίων: Νταγκουνάκης Γιώργος, Χανίων: Παπαντωνάκης Νίκος, Πλατανιά: Νταγκουνάκης Μανώλης, Αποκόρωνα: Ζώης Σταύρος.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΟΥΔΑΣ
“Στοπ” στις παράνομες αφισοκολλήσεις
Τέλος στο φαινόμενο των παράνομων αφισοκολλήσεων επιχειρεί να βάλει ο Δήμος Σούδας. Σε σχετική ανακοίνωση γίνεται γνωστό ότι “σε μια προσπάθεια αναβάθμισης του περιβάλλοντος και κατ? εφαρμογή τής σχετικής νομοθεσίας, όλες οι αφίσες που θα τοποθετούνται σε κοινόχρηστους χώρους (δέντρα, στύλους κ.λπ.) θα αφαιρούνται αυθημερόν από συνεργεία του Δήμου και θα ακολουθείται η νόμιμη διαδικασία για τη δίωξη των παραβατών”.

Οι Χανιώτες στους Αγίους Τόπους
Το Σάββατο πρωί αναχώρησαν με απευθείας πτήση από Κρήτη για Τελ Αβίβ οι Χανιώτες προσκυνητές Αγίων Τόπων, που συμμετέχουν στο γκρουπ τού τουριστικού γραφείου Πλυμάκη. Το επόμενο μεγάλο γκρουπ Χανιωτών με πνευματικούς συνοδούς το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Δαμασκηνό και τον Αρχιμανδρίτη κ. Δαμασκηνό Λιονάκη. Αναχωρεί στις 5 Σεπτεμβρίου.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΚ
Κρουαζιέρα σε Μάλτα και νότια Ιταλία
Από τις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 11 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η φθινοπωρινή κρουαζιέρα της ΑΝΕΚ στη νότια Ιταλία και τη Μάλτα, με το πλοίο “Ελ. Βενιζέλος”.
Στο πλαίσιο της κρουαζιέρας, το “Ελ. Βενιζέλος” θα επισκεφθεί το Παλέρμο, την Τσιβιταβέκια, τη Ρώμη, τη Νάπολη, την Κατάνια και τη Μάλτα.
Για κρατήσεις θέσεων ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Κεντρικά Πρακτορεία της ΑΝΕΚ ή στον Ταξιδιωτικό τους Πράκτορα, καθώς, επίσης, στο τηλέφωνο 2104197430 και στο e-mail:groups@anek.gr. Υπεύθυνη Κρουαζιέρας είναι η κα Καβελάκη Λίλη: e-mail: elk@anek.gr.

ΑΠΟ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ
Νέες ειδικότητες
στο ΙΕΚ Χανίων

Σπουδές σε έξι ειδικότητες θα προσφέρει από το προσεχές φθινοπωρινό εξάμηνο το ΙΕΚ Χανίων. Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με απόφαση του προέδρου του Ο.Ε.Ε.Κ., εγκρίθηκαν οι εξής ειδικότητες:
Α. ΕΞΑΜΗΝΟ Κατάρτισης
1. Ειδικός εφαρμογών αισθητικής – Ε.Λ.
2. Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας – Ε.Λ.
3. Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής – Ε.Λ.
4. Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου – Ε.Λ.
5. Υπεύθυνος Μονάδας Συστηματοποιημένου Επισι τισμού (Catering) – Ε.Λ.
6. Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Ε.Λ.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Ι.ΕΚ. στη διεύθυνση http://iek-chanion.chan.sch.gr ή να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο: 2821059855

ΜΕΧΡΙ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Αιτήσεις πληρωμής
για τους νέους αγρότες
Η Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης υπενθυμίζει στους νέους γεωργούς, που έχουν ήδη υπογράψει και παραλάβει τις αποφάσεις έγκρισης, ότι πρέπει να υποβάλουν αίτηση πληρωμής στη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης Χανίων, προκειμένου να πληρωθούν την πρώτη δόση τού πριμ πρώτης εγκατάστασης.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να προσέλθουν στο γραφείο ΟΔΓΕ της Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης με την αστυνομική τους ταυτότητα. Οσοι δεν έχουν υπογράψει-παραλάβει τις αποφάσεις έγκρισης, καλούνται να προσέλθουν αυτοπροσώπως στο γραφείο ΟΔΓΕ της Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης μέχρι την Τετάρτη 25 Αυγούστου, για να υπογράψουν τις συμβάσεις και να υποβάλουν αίτηση πληρωμής. Πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα και βιβλιάριο τραπέζης. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης Χανίων, Οαση Νέας Κυδωνίας, τηλ.: 2821346530-2.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα