Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024

ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2010 (ΙΙ)

ΣΗΜΕΡΑ, στη μεγαλύτερη μεταπολεμική κοινωνικοοικονομική κρίση που βιώνουμε, βγαίνουν στο φως όλες οι αδυναμίες (διαρθρωτικές ή πολιτικές) μιας εξολοκλήρου αποτυχημένης οικονομικής πολιτικής που άσκησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Κυρίως οι μεταπολιτευτικές.
ΚΑΝΕΙΣ δεν αμφισβητεί τις καλές προθέσεις για διόρθωση των ημαρτημένων. Ειδικά, ο κ. Γ. Παπανδρέου. Oμως, ο κόσμος παραμένει θυμωμένος με την μέχρι τώρα εξέλιξη της όλης κρίσης γιατί δεν βλέπει καμιά «κάθαρση». Eστω κι αν διατηρούνται ακόμη ελπίδες («φρούδες») ότι μόνο το ΠΑΣΟΚ θα τα καταφέρει, η μη τιμωρία πολλών πολιτικών που ενέχονται προδήλως σε τρανταχτά σκάνδαλα και ξεφεύγουν σαν «χέλια» από τη Δικαιοσύνη, ήδη δημιουργεί μια μεγάλη απογοήτευση για την αλήθεια των προθέσεων και των προσπαθειών της κυβέρνησης.
ΞΕΡΕΤΕ, παλιοί διαπλεκόμενοι που πολέμησαν ασύστολα το ΠΑΣΟΚ όταν αυτό ήταν στην αντιπολίτευση, τώρα το «γλείφουν» προκειμένου να γλιτώσουν από τη Δικαιοσύνη. Και όχι μόνο… Κανείς δεν αποκλείει, λοιπόν, κρυφούς συμβιβασμούς αλλά και παραχωρήσεις ανορθόδοξες σε άλλοτε πολέμιους του ΠΑΣΟΚ, με πρόσχημα δήθεν των αναγκαιοτήτων της εποχής. Μια «λογική» που είναι κατανοητή μόνον από την ίδια την κυβέρνηση που στηρίζεται στη «λογιστική» και μόνο λογική της. Οχι από εμάς! Το περίεργο είναι ότι σε τέτοιες περιπτώσεις αδιαφάνειας καλείται πάλι η βάση να συνταχθεί με την κομματική λογική! Ε, όχι…
Στ.Γ.Κ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα