Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

Τέλη χρήσης σε Μπάλο και Γραμπούσα!

Την επιβολή τέλους χρήσης για τους επισκέπτες του Μπάλου και της Γραμπούσας ανακοινώνει, με απόλυτη φυσικότητα, η δήμαρχος Κισάμου κα Σκουλάκη. Λες και δεν είναι μεταξύ των υποχρεώσεων του Δήμου η φροντίδα και η καθαριότητα του ´διαμαντιού´ που με περισσή γενναιοδωρία η φύση προίκισε την Κίσαμο. Λες και δεν αφήνουν τον οβολό τους οι επισκέπτες της περιοχής σε ταβέρνες – ξενοδοχεία – ομπρέλες – ξαπλώστρες – καντίνες και όλες τις άλλες επιχειρήσεις που ζουν από τον τουρισμό· λες και δεν εισπράττει ο Δήμος από τις δραστηριότητες αυτές.
Και δεν είναι το 1 ευρώ που καθιστά την όλη πράξη ανήθικη, είναι αυτό το ´ο σκοπός αγιάζει τα μέσα´ που έμμεσα καταστρατηγεί το δικαίωμά μας για ελεύθερη πρόσβαση στις ακτές.
Αν θεωρεί ο Δήμος ότι κάποια κίνηση πρέπει να γίνει για να προστατευθεί η περιοχή, ίσως θα έπρεπε να επιβάλλει το τέλος χρήσης σε αυτούς που την εκμεταλλεύονται εμπορικά. Αλλά βέβαια είναι εύκολο και δη προεκλογικά, να εκμεταλλεύεσαι του τουρίστες, όχι όμως και τους ντόπιους επιχειρηματίες – ψηφοφόρους.

Ε.Κ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα