Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

Ειδήσεις ελληνοαγγλικής κατασκευής!

Οσοι πιστεύαμε ότι το ΒΒC που γνωρίζαμε από τις εναγώνιες ακροάσεις του επί χούντας, εξακολουθεί να παραμένει σοβαρό ραδιόφωνο, πρέπει να αλλάξουμε άποψη. Ο εντιμότατος ανταποκριτής του στην Αθήνα κ. Μάλκολμ Μπράμπαντ, έστησε την δημοσιογραφική αθλιότητα τής επίθεσης με παπούτσι εναντίον του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, αναμένοντας με το χέρι στην σκανδάλη της κάμεράς του για να απαθανατίσει το προσυμφωνημένο θέαμα. Οπως αναλύουν γνώστες του δημοσιογραφικού χώρου, ο ανταποκριτής του ΒΒC στην Αθήνα, όπως και οι ανταποκριτές όλων σχεδόν των ξένων μέσων δεν είναι μόνιμοι συνεργάτες αλλά πληρώνονται «με το κομμάτι», ενώ συχνά οι εργοδότες τους, απορρίπτουν κομμάτια με «καλά νέα», γιατί απλώς «δεν πουλάνε». Για να επιβιώσουν λοιπόν στην Αθήνα, αναζητούν ή κατασκευάζουν «ειδήσεις» που ενισχύουν σενάρια περί βίας, κοινωνικής έκρηξης, παρακμής και χάους.
Ο κ. Μπράμπαντ στο παρελθόν έχει παραδεχθεί ότι για να συνεχίσει να επιβιώνει οικονομικά στην Αθήνα, αναγκάστηκε να στέλνει στο
ΒΒC ανταποκρίσεις με «κακά νέα». Δηλαδή μια υπογραφή δίπλα στην εγγύηση που προσέφερε μέχρι χθες η επωνυμία «ΒΒC», κατάντησε χειρότερη και από την υπογραφή του τελευταίου συντάκτη του πιο φτηνού tabloid της πατρίδας του. Το ΒΒC θα πρέπει όχι μόνο να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την Ελλάδα αλλά και να αποσύρει τον… «σοβαρό του ανταποκριτή» από την Αθήνα. Αλλά να μην ξεχάσουμε να σημειώσουμε ότι ο ρεπόρτερ του BBC έφτασε στο άθλιο κατάντημα του, ενδεικτικό της «μόλυνσης» που έχει προσβάλει και το σοβαρότερο τηλεοπτικό μέσο στον κόσμο, με την βοήθεια του… «Πατριωτικού (αμ πώς) Μετώπου» του υπερπατριώτη  Ζουράρι και των ομοίων του…! Ειδήσεις ελληνοαγγλικής κατασκευής…!
ΑΕΣ


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα