Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Απάντηση στην πρόεδρο της Ενωσης Καταναλωτών

Κύριε διευθυντά,
η  κυρία Μελάκη κατάφερε  να κατεβάσει η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ  την αφίσα που ανακοίνωνε τη συνεργασία του ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΧΟΝ και της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, που όντως φαίνονταν μόνο δωρεάν, γιατί δεν θέλει να προκαλεί και καλώς, ενώ εξακολουθεί να διανέμει στους πελάτες της το φυλλάδιο που έχει την πλήρη αναφορά ότι τα δίδακτρα είναι δωρεάν για τα παιδιά της Β? Δημοτικού με ένα κόστος εγγραφής 90 ευρώ, ενώ τα άλλα παιδιά του Δημοτικού έχουν έκπτωση 20% και το θεωρεί επιτυχία…
Δυστυχώς για την κυρία Μελάκη η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ άσχετα, αν προσπαθώντας να κερδίσει τις εντυπώσεις πρόσκαιρα, με ένα απίστευτο ΜΕΝΟΣ προσπαθεί να συκοφαντήσει τα ΚΕΝΤΡΑ του ΟΜΙΛΟΥ ΑΧΟΝ και ιδιαίτερα αυτά που διευθύνω στο Ρέθυμνο και στα Χανιά.
Στην προσπάθειά της να πετύχει τους στόχους της έχει αναρτήσει από τις 6 του Σεπτέμβρη σε πάνω από 20 SITES και BLOGS πανελλαδικής αναγνωσιμότητας και τοπικού ενδιαφέροντος σε Ρέθυμνο και Χανιά με ενημερωτικό περιεχόμενο, σε SITES για δελτία καιρού, με συνταγές μαγειρικής, αποτελέσματα ποδοσφαίρου ποιος ξέρει σε πόσα άλλα καθώς και έως τώρα σε τρεις εφημερίδες που έχουν επιβεβαιωθεί… στο Ρέθυμνο και στα ´Χανιώτικα νέα´ που το δημοσίευσαν. Δελτία Τύπου έχει στείλει ήδη και στο Ηράκλειο και στην Πρέβεζα κατά τα γραφόμενά της.
Για να κατανοήσει κάποιος τη μέθοδό της βάζει στο BLOG  της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ μια δημοσίευση με τίτλο ´AXON – ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Π.Κ.ΧΑΝ.´ της οποίας είναι ΠΡΟΕΔΡΟΣ, πηγή δημοσίευσης το ´tromaktiko.gr´, ενώ είναι η ίδια που δημοσιεύει και στη συγκεκριμένη ενημερωτική πύλη.
Τέτοιο μένος γιατί;
Ξανά δυστυχώς για την κυρία Μελάκη Ιωάννα, πρόεδρο της Ενωσης Καταναλωτών Νομού Χανίων, το μόνο δεδικασμένο που υπάρχει είναι τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ρεθύμνου.
Αιτούνταν τη διακοπή της διαφήμισης μέσω φυλλαδίων, καταχωρίσεων σε εφημερίδες, απόσυρση των φυλλαδίων από τις τράπεζες και τα γνωστά που επικαλείται η κυρία Μελάκη Ιωάννα. Ενώπιον της προέδρου Πρωτοδικών που προήδρευσε  στο δικαστήριο του Ρεθύμνου 8/9/2010, απέρριψε το αίτημα  (ΑΣΦ 864/2010) των ´ΣΥΝαδέλφων´ δικαιώνοντας τον όμιλο ΑΧΟΝ και έμενα  γι? αυτό και εξακολουθεί η διαφήμιση της προσφοράς.
Ηταν ενήμερη η κυρία Μελάκη για την έκβαση της προσωρινής διαταγής;
Ηταν και φαντάζομαι δεν το έχει ξεχάσει.
9/9/2010 έστειλα fax στον Σύλλογο που προεδρεύει, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της για να αποκαταστήσει την αλήθεια και να σταματήσει να μας συκοφαντεί.
Στην ´κουβέντα´ που είχα μαζί της μου ανακοίνωσε ότι της έγινε καταγγελία από τον ίδιο τοπικό Σύλλογο Κέντρων Ξένων Γλωσσών.  Στην ερώτηση γιατί το διακινείτε και το υπογράφετε ως πρόεδρος και ένωση η απάντηση ήταν ελάτε να τα πούμε από κοντά…
ΑΝ προσπαθεί η κυρία Μελάκη ΙΩΑΝΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ, να προστατεύσει τους καταναλωτές των ΧΑΝΙΩΝ και του ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ένα κέντρο ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ που ΚΟΝΤΡΑ στις επιταγές των συλλόγων προς τα μέλη τους να έχουν τιμές που απαιτούν οι ίδιοι και ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ τότε δεν εργάζεται για τον σκοπό του Συλλόγου.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΣΤΟ GOOGLE ´παραπλανητική διαφήμιση ΑΧΟΝ ΧΑΝΙΑ´ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ. ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΟΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 90 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 20% ΕΚΠΤΩΣΗ, επειδή όλοι ξέρουμε από τιμές και δίδακτρα ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.
ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ
http://www.cretalive.gr/new/7339/crete/Dikaiosi_tou_frontistiriakou_organismou_AXON_gia_ti_diafimisi
http://www.agorapress.gr/el/news.php?n=3763
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
Παρασύρης Κώστας,
ιδιοκτήτης Κέντρων
ΑΧΟΝ Χανίων –
Ρεθύμνου


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα