Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

Καλλικρ(η)τικές Αντιφάσεις!

´Υποστηρίζω τον συνδυασμό του υποψηφίου περιφερειάρχη κ. Γιαννουλάκη με σύνθημα «ελεύθερα και δυνατά», που δείχνει ότι οι Κρήτες μπορούν να πάρουν την τύχη στα χέρια τους, μακριά από τη λογική του μαντριού´, δήλωσε στο Ρέθυμνο η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ παράλληλα άφησε σοβαρές αιχμές για τους υποψήφιους περιφερειάρχες κ. Αρναουτάκη του ΠΑΣΟΚ και Γιάννη Πλακιωτάκη της ΝΔ.
Ο κ. Αρναουτάκης, όπως δήλωσε, ήταν μέλος της κυβέρνησης και δεν πιστεύω πως υπάρχει Κρητικός που να πιστεύει πως ο συγκεκριμένος υποψήφιος μπορεί να πατήσει πόδι και να είναι διεκδικητικός. Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα πάλι με τη δήλωση της, ο κ. Πλακιωτάκης κατεβαίνει υποψήφιος «για να μαζέψει το κομματικό μαγαζί της ΝΔ»!
Ωραία τους τακτοποίησε και τους δυο, μόνο που φαίνεται να έχει ξεχάσει πολύ γρήγορα μερικά πράγματα. Ότι, επί ΝΔ, την οποία πιστά υπηρέτησε, υπήρχαν αρκετοί νομάρχες που ανεξάρτητα από την πλήρη εξάρτηση η «ανεξαρτησία» τους είχαν εκλεχθεί με την υποστήριξη της ΝΔ! Αυτοί άραγε δεν ήταν διεκδικητικοί; Τους κατηγορεί όλους αφήνοντας εύλογα ερωτηματικά και ως προς τις αφανείς η εμφανείς προτιμήσεις της ακομη και στα Χανιά;
Όσο για τον κ. Πλακιωτάκη, τον κατηγορεί ότι θέλει να μαζέψει το κομματικό μαγαζί της ΝΔ παραβλέποντας ότι και η ίδια προσπαθεί κάνει περίπου το ίδιο. Η διαφορά τους είναι στο ότι ο ένας το «μαζεύει» και ο άλλος το «ανοίγει»! Η μήπως ελπίζει να κερδίσει την Περιφέρεια!
Ωστόσο, στον αέρα κρέμεται και η δήλωση ότι «δεν πρόκειται να υποστηρίξει συνδυασμούς για τις δημοτικές εκλογές» γιατί είναι φανερές οι δυσκολίες της να το πράξει ειδικά στα Χανιά, που ιδιαίτερα την ενδιαφέρουν. Τουλάχιστο στον πρώτο γύρο. Γιατί αν υπάρξει δεύτερος, ο ρόλος της δεν μπορεί παρά να είναι φανερός και συμβιβαστικός. Θα δούμε!

Ε.Α.Π.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα