Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

Στο παλιό λιμάνι

Διαμαρτύρεται με επιστολή του στα ´Χανιώτικα νέα´ ο κ. Μανώλης Λεπτίδης για την κατάσταση που επικρατεί ενίοτε στο παλιό λιμάνι. ´Θα ήθελα μέσω της εφημερίδας σας και ως Χανιώτης να διαμαρτυρηθώ προς τη Διεύθυνση του Λιμενικού Ταμείου και προς κάθε υπεύθυνο για την εικόνα της πόλεως και συγκεκριμένα αφορά την προκλητική και προσβλητική εικόνα που είδα στο λιμάνι των Χανίων ενός εκ των κορυφαίων τουριστικών σημείων διαφήμισης της πόλεώς μας όπου μαζί με την παλαιά πόλη αποτελούν κορυφαίο σημείο αναφοράς για την ομορφιά της, που όμως σε κάθε βοριά το λιμάνι μετατρέπεται σε ένα απέραντο πλωτό σκουπιδότοπο αμαυρώνοντας κάθε καλή εντύπωση που έχεις αποκομίσει στη μέχρι τότε καλή περιήγησή σου.
Έτσι ακριβώς αισθάνθηκα και εγώ όταν αποφάσισα να ξεναγήσω στην παλιά πόλη και στο λιμάνι επισκέπτες φίλους μου από την Αθήνα. Ένας βαρκάρης, μια απόχη και μια αμοιβή έλυνε το πρόβλημα. Πάντως, όπως πληροφορήθηκα μέχρι σήμερα το κάνουν οι καταστηματάρχες στο λιμάνι εξ ιδίων πόρων. Μέχρι πότε?;´, σημειώνει.
Είναι γεγονός ότι η εικόνα της θάλασσας, όταν φυσάει βοριάς δεν είναι η καλύτερη, αφού τα σκουπίδια που μεταφέρονται και υπάρχουν στην επιφάνεια, δημιουργούν κακές εντυπώσεις. Και δυστυχώς, συχνά φυσά βοριάς.

Γ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα