ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ σημείο του δημοτικού πάρκινγκ ΡΕΓΓΙΝΑ υπάρχει μια χωμάτινη ανηφορική «απόφυση» που, εκτός του ανώμαλου πρόσβασής του, έχει προεξοχές σιδήρων (φωτ. 1, 2) πολύ επικίνδυνες για τους περαστικούς. Ειδικά τις νύχτες, αλλά και τα Σάββατα που γίνεται η λαϊκή δίπλα, η συχνότητα να έχουμε τραυματισμούς και ατυχήματα αυξάνεται.
ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ο Δήμος, άραγε, να διαμορφώσει μελλοντικά το χώρο; Κι αν όχι, δεν νομίζει ότι άλλα έργα βιτρίνας (φωτ. 3) θα έπρεπε να αναβληθούν και να πάρει προτεραιότητα η επίλυση του περί ου ο λόγος προβλήματος;
(Στ.Γ.Κ.)
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο για την και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.