Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ (2009 ΕΓΧ 110?)

Δραματική
Σκην.: Νίκος Γκαϊτατζής Μουσ.: Γιώργος Θεοφάνους Ηθ.: Γιώργος Βογιατζής, Γιώργος Χωραφάς, Δωροθέα Μερκούρη, Σπύρος Παπαδόπουλος
Ταξίδι ανάσας? ταξίδι, όχι αναζήτησης αλλά διεκδίκησης?

Η Μελίσα, ένα 5χρονο κορίτσι, βρίσκεται υπό την προστασία του Θανάση, ενός καλοκάγαθου, πλανόδιου πωλητή, καθώς η μετανάστρια μητέρα της, Μίλα, εμπιστεύτηκε την κόρη της στα χέρια του, όταν αυτή αποφάσισε να αναζητήσει την τύχη της στην Αμερική. Τώρα που η Μίλα θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα με το σύζυγό της, το μόνον που επιθυμεί είναι να πάρει πίσω την κόρη της, και να προσπαθήσει να ανακτήσει το χαμένο έδαφος αλλά και το μεταξύ τους επικοινωνιακό χάσμα. Στη μια άκρη του νήματος η Μελίσα, που πρέπει να αποχωριστεί τον άνθρωπο που θεωρεί πατέρα της και στην άλλη, ο Θανάσης, που είναι αναγκασμένος να συνηθίσει να ζει και πάλι μόνος του, χάνοντας το μοναδικό πλάσμα που έδινε χαρά στην καθημερινότητα του? Με σκοπό τη διεκδίκηση της Μελίσας, ο Θανάσης επιχειρεί ένα ταξίδι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού?
Δακρύβρεχτο δράμα, άλλης εποχής, με τηλεοπτική μπροσούρα στο φακό και αφελές σενάριο, που ακόμα και τα ηχηρά ονόματα που συμμετέχουν σε αυτό, δείχνουν ανίκανα να σηκώσουν το βάρος ενός, έστω, υποτυπώδους δράματος. Κρίμα στη διεθνή συμπαραγωγή..


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα