Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

Αναγνώστες επισημαίνουν τα προβλήματα της πόλης

Συνεχίζουν να επισημαίνουν τα προβλήματα της πόλης, που ζητούν λύση, οι επισκέπτες της ιστοσελίδας των ´Χανιώτικων νέων´. Οι αναγνώστες της εφημερίδας ζητούν έναν Χανιώτη? Κουράκη αλλά και λύση σε ένα πρόβλημα που δεν αφορά μόνο τους ζωντανούς…

Ζητείται? Κουράκης

«Πεζοδρόμηση όλης της παλιάς πόλης (επιτέλους), νέα και λειτουργικά πεζοδρόμια σε όλη την πόλη (έχει δοκιμάσει ποτέ κάποιος από τους υποψηφίους να κινηθεί στο κέντρο με καροτσάκι;), ποδηλατόδρομοι, αποτελεσματική αστυνόμευση από τη Δημοτική Αστυνομία (ακόμα και μέσα στον Κήπο παρκάρουν οχήματα και αυτοί ξύνονται), ενδυνάμωση των κοινωνικών υπηρεσιών (παιδικοί σταθμοί κ.λπ.) και γενικά πιο τολμηρή, μεγαλόπνοη και αποτελασματική (βλ. Κουράκη) πολιτική για τα Χανιά, επιτέλους!
Νίκος»

Νέο νεκροταφείο

«Ένα άλλο πρόβλημα, που αρχίζει εκεί που τελειώνουν τα προβλήματα της ζωής (άλυτα κι αυτά), είναι η ανεπάρκεια νεκροταφείου. Οι νεκροί μας στοιβάζονται· ασφυκτιούν οι τάφοι ο ένας πάνω στον άλλο. Κάποιες φορές, για να γίνει μια ταφή άνθρωποι ακροβατούν. Τάφοι παλαιοί, με οσμές να διαφεύγουν κάπου – κάπου. Και αυτά μέσα στον ιστό της πόλης… Τι λένε οι υποψήφιοι δήμαρχοι; Χρειάζεται ένα νέο σύγχρονο νεκροταφείο; (για κλίβανο να μην πούμε…)
Γ.Γ. »

Καθαρό νερό

«Τουλάχιστον τα αυτονόητα, όπως καθαρό και υγιεινό νερό. Στην περιοχή που ζούμε (περιαστική περιοχή της πόλης των Χανίων) το νερό είναι αμφίβολης ποιότητας. Στη γειτονιά μας το καλοκαίρι νοσηλεύτηκαν αρκετοί κάτοικοι εξαιτίας του νερού. Απευθυνθήκαμε στον Δήμο που μας παρέπεμψε στις (αν)αρμόδιες υπηρεσίες, οι οποίες με τη σειρά τους ήρθαν, πήραν δείγματα νερού και από τότε… σιωπή. Γιατί άραγε; Μήπως είναι κάτι που δεν πρέπει να μάθουμε; Άραγε τους νοιάζει η υγεία μας ή μόνο η ψήφος μας; Τουλάχιστον ο κ. Σκουλάκης που διετέλεσε και στο Υπουργείο Υγείας και έχει γνώση του θέματος ας μας βοηθήσει.
Άγης»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα