Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Κατάληψη στο Facebook

Με παιδικούς ήρωες καρτούν κατακλύστηκε τις τελευταίες ημέρες το Facebook, λόγω της καμπάνιας που ζητούσε να ´αλλάξουμε όλοι τις φωτογραφίες των προφίλ μας, αντικαθιστώντας τες με κάποια φωτογραφία ήρωα των παιδικών μας χρόνων´.
Σκοπός αυτού του παιχνιδιού ήταν να μην υπάρχει ανθρώπινη φωτογραφία για λίγες ημέρες στο Facebook. Τελικά, πολλοί το τόλμησαν και για μια εβδομάδα περίπου, εκατοντάδες προφίλ στο Facebook γέμισαν καρτούν καθώς κάθε χρήστης χρησιμοποιούσε τη φωτογραφία του ήρωα με τον οποίο ταυτίστηκε η παιδική του ηλικία.
Οι ήρωες της Disney, ο Μίκι, ο Γκούφι, ο τσιγκούνης Σκρουτζ αλλά και τα γνωστά Looney Tunes, όπως ο Μπαγκς Μπάνι, o Tαζ και o Τουίτι. Για όλους υπήρχε μια θέση στο «παράθυρο». Αλλοι επέλεξαν τους Thundercats, τη Μάγια τη Μέλισσα ή ακόμα και ήρωες που κάποτε αποφάσισαν να σώσουν τον κόσμο: Ο Spiderman, o Batman, ο Superman.
Δεν έλειψαν και οι κινηματογραφικοί «αστέρες» του Τιμ Μπάρτον ούτε όμως και ο Καραγκιόζης.
Από το Σάββατο, τα ανθρώπινα πρόσωπα θα πάρουν και πάλι τη θέση τους, περιμένοντας το επόμενο μήνυμα που? θα κινητοποιήσει πολλούς του χρήστες της διαδικτυακής κοινότητας.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα