Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

ΡΗΣΕΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ

«Η επιλογή να αρνηθείς την ψήφο σωτηρίας της χώρας για να μην επωμιστείς το πολιτικό κόστος που σου αναλογεί, είναι ο ορισμός του πιο ακραίου και ανεύθυνου λαϊκισμού. Εγώ δεν πρόκειται ποτέ να το κάνω» (Ντόρα Μπακογιάννη, πρόεδρος εν δυνάμει του νεοϊδρυθέντος κόμματος «Δημοκρατική Συμμαχία» 21/11/10)
[- Αλήθεια, υπάρχει πολιτικός στη Ν.Δ. που έχει «επωμιστεί» «το πολιτικός κόστος που του αναλογεί», ώστε να έχουμε και ανάκαμψη της απαξιωτικής στάσης του εκλογικού σώματος προς τους Έλληνες πολιτικούς που μας κυβέρνησαν ασύδοτα τόσα χρόνια; Πότε ο λαϊκισμός ως έννοια και πρακτική θα φύγει από τη ζωή των πολιτικών μας;]
«Η θέση μας επαληθεύτηκε πλήρως από τα ίδια τα αποτελέσματα του Μνημονίου, που έχει ήδη πέσει έξω σε όλους τους στόχους του, διότι η ύφεση απορρόφησε την αποτελεσματικότητα των μέτρων που πάρθηκαν» (Αντ. Σαμαράς, πρόεδρος της Ν.Δ., 21/11/10)
[- Άραγε, πόση ευθύνη φέρει ο ίδιος με τη διγλωσσία του και τις «υπόγειες διαδρομές» που ακολουθεί συμβαδίζοντας με τα κόμματα της Αριστεράς; Θα μας το? επαληθεύσει ποτέ;].


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα