Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

ΝΤΟΡΑ Η? ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ(;)

ΕΙΝΑΙ περίεργοι, εκεί στη Ν.Δ. του Σαμαρά. Φαίνεται πως ο κίνδυνος για την παράταξη δεν προέρχεται πια από το ΛΑ.Ο.Σ. του κ. Καρατζαφέρη αλλά από το νεοπαγές κόμμα της κας Μπακογιάννη! Απόδειξη; Άρχισε ήδη ένας υπόγειος, διαβρωτικός πόλεμος εναντίον της. Όχι από το ΠΑΣΟΚ ή την Αριστερά, αλλά από την καρδιά της Ν.Δ. Έτσι, τις προάλλες, ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. κ. Π. Παναγιωτόπουλος (επιλεγόμενος και «κόκκινος Πάνος»!) αναφέρθηκε στην επιρροή που? ασκούσε η κυρία Μπακογιάννη στις κυβερνήσεις Καραμανλή και προσωπικά στον ίδιο τον τέως πρωθυπουργό!
ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ, λοιπόν, ο κ. Παναγιωτόπουλος κριτικάροντας έμμεσα την κα Μπακογιάννη: «Δεν ήταν η κυρία Μπακογιάννη παντοδύναμη, νούμερο 2 στις κυβερνήσεις Καραμανλή; Δεν ήταν στην Κυβερνητική Επιτροπή; Δεν πέρασαν όλα αυτά που αφορούσαν ή δεν αφορούσαν την οικονομία από τα χέρια της;». Και προσθέτει: «Δεν συναποφάσιζε; Τα 2/3 των υπουργών και υφυπουργών των κυβερνήσεων Καραμανλή δεν περνούσαν πρώτα από την έγκρισή της και μετά κατέληγαν στο Υπουργικό Συμβούλιο;».
ΜΑ, ΤΟΣΟ «καραμανλικότερη» των καραμανλογεννών ήταν η κα Μπακογιάννη και μας το κοινοποιεί τώρα ο κ. εκπρόσωπος του κ. Σαμαρά (και σημαίνον στέλεχος των κυβερνήσεων Κ. Καραμανλή); Ρητορικά ή πραγματικά τα παραπάνω ερωτήματα, χρήζουν των κατάλληλων απαντήσεων. Για να πληροφορηθούμε κι εμείς, αν πράγματι είχε τόση δύναμη η κα Ντόρα και δεν την αξιοποίησε. Εμείς απλά υποθέτουμε πως αν αυτή είχε τόση επιρροή στον κ. Καραμανλή, τότε γιατί δεν τον διαδέχθηκε; Δεν θα το μπορούσε έχοντας όλους τους? μηχανισμούς στα χέρια της;
?«ΑΡΧΙΣΑΝ τα όργανα?», λοιπόν, στη Ρηγίλλης. Το κόμμα θα αρχίσει οσονούπω να φυλλορροεί με πολλές «ανεξαρτητοποιήσεις».  Αλλά, βλέπετε, η εκλογική ήττα που υπέστη ο κ. Σαμαράς και η Ν.Δ. στις περιφερειακές εκλογές, τόσο στην Κρήτη (Ν.Δ. 3ο κόμμα), όσο και στο οχυρό του την Πελοπόννησο (Τατούλης), αλλά και οι πρόσφατες διαγραφές βουλευτών, μάλλον προκαλούν? συνεχή ρίγη στη Ρηγίλλης!


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα