Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

Αγώνας όχι μόνο για το Εφετείο

Φίλοι Χανιώτες,
δεν είναι λίγες οι φορές που ντρέπομαι ως Ελληνίδα για την κατάντια του τόπου μου.
Η απογοήτευση για τα όσα συμβαίνουν στον χώρο της υγείας με έκαναν για μια ακόμη φορά να νιώσω ανάλογα συναισθήματα και να θεωρήσω καθήκον μου να καταγγείλω στη χανιώτικη κοινωνία όλα όσα έζησα στο Νοσοκομείο της πόλης μας.
Μετά από εξάμηνη αναμονή προσήλθα στις 2-12-2010 για να χειρουργηθώ από τον μοναδικό αγγειοχειρουργό που διαθέτει η Αγγειοχειρουργική Κλινική, τον κ. Μουστάρδα.
Φαντάζεστε την έκπληξή μου, όταν μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις και την ανάλογη προετοιμασία για την επέμβαση, ο ίδιος ο χειρουργός μού ανακοινώνει ότι δυστυχώς δεν μπορεί να με εγχειρήσει, αφού το εν λόγω τμήμα δεν θα λειτουργεί πλέον!
Διαμαρτυρήθηκα στον διευθυντή, ζητώντας βοήθεια αλλά δυστυχώς επέστρεψα στο σπίτι μου, χωρίς να εγχειριστώ.
Βέβαια για όσους διαβάζουν τα όσα διαδραματίστηκαν και έχουν επισκεφτεί το Νοσοκομείο δεν τους προκαλούν καμία εντύπωση.
Ομως εγώ αισθάνθηκα την ανάγκη να σας γνωστοποιήσω τα γεγονότα όχι τόσο για το άδοξο τέλος της δικής μου περίπτωσης όσο για το ότι κλείνει το Αγγειοχειρουργικό Τμήμα. Ενα Τμήμα στο οποίο ο κ. Μουστάρδας έχει προσφέρει πολλές υπηρεσίες σώζοντας ζωές από βέβαιο θάνατο.
Είναι λυπηρό σε μια εποχή βαθιάς οικονομικής κρίσης ν? αναγκαζόμαστε να τρέχουμε στο Ηράκλειο ή στην Αθήνα για να θεραπευτούμε.
Παρακαλώ, λοιπόν, τους Χανιώτες να μη νοιάζονται μόνο για το αν το ´Εφετείο´ θα παραμείνει στην πόλη μας αλλά και για τη σωστή λειτουργία του Νοσοκομείου μας, που ενώ διαθέτει όλες τις απαραίτητες υποδομές και προσωπικό άριστο, αντί να χαρίζει ελπίδα και αισιοδοξία προσφέρει πίκρα και απογοήτευση.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
η ασθενής
Α. Λεδάκη
Υ.Γ. Οφείλω να πω ότι ο εν λόγω χειρουργός ουδέποτε απαίτησε κάποιο χρηματικό ποσό από μένα ούτε άφησε να αιωρείται η ελάχιστη υποψία ότι επιθυμούσε κάτι τέτοιο.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα