Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

Αποψη όμως?!

ΠΟΤΕ δεν θυμόμαστε εκπρόσωπο του επιχειρηματικού κόσμου (όπως ο κ. Δ. Δασκαλόπουλος, ΣΕΒ) να επεμβαίνει τόσο ωμά και θρασύτατα στο έργο της εκλεγμένης από τον λαό δημοκρατικής κυβέρνησης. Συγκεκριμένα ο περί ου ο λόγος κύριος, στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου (29/11), μεταξύ άλλων, δήλωσε και τα εξής «ωραία»:
«Στην Ελλάδα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με το κρατικό και συντεχνιακό σύμπλεγμα, το οποίο δεν αποτελεί απλώς το μείζον πρόβλημα στη διακυβέρνηση της χώρας αλλά τον ουσιαστικό πάτρωνα του τόπου. Η απαλλαγή από αυτό το σύμπλεγμα είναι η πρωταρχική προϋπόθεση για να χτίσουμε μια σύγχρονη οικονομία, μια σύγχρονη κοινωνία».
ΠΙΟ ΑΠΛΑ, θα ευχότανε ο κύριος ΣΕΒ, να μην υπήρχαν ούτε οι περί συμβάσεων νόμοι που ψήφισε η Βουλή ούτε κι ο Συνδικαλισμός! Κι αν ακόμη, ο Συνδικαλισμός (ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ κ.λπ.) δεν στέκονται στο ύψος των περιστάσεων μιας υπερβολικά κρίσιμης περιόδου για όλους μας, δεν νομίζουμε ότι δικαιούται ο κ. Δασκαλόπουλος να ομιλεί απαξιωτικά περί «συντεχνιακού συμπλέγματος» και «απαλλαγής» από αυτό? Μέχρι κρηπίδος?, που θα έλεγαν και οι Αρχαίοι.

Στ.Γ.Κ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα